Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 17:01

Zlot sitesine para yatırdım param bir türlü site hesabına geçmedi. Finans ekibine dekont iletmeme rağmen sürekli dedikleri yanlış site veya dekont göndermiş olabilirsiniz dediler. Dekontun onaylı olduğunu söylediler ama hesabıma hiç para gelmedi inceleyin hesabımı dediğimde beni konuşmadan attılar. Finans ekibi canlı destek hattına bağlanın diyor bağlanıyorum onlarda bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Yazışmalarımın hepsinin ekran görüntüsü vardır. İnsanla dalga geçer gibi sorularıma cevap vermeyerek hep hep aynı yazıyı atıyorlar sanki robotla konuşuyor gibi oluyor insan. Bu yüzden 32zlot.com sitesinden şikayetçiyim. Paramın geri iade edilmesini istiyorum.

profile profile
22 Ağustos 2024 18:02
Zlot Bahis Sitesi İnsanların Haklarını Yiyor

Arayıp söyledikleri başka sitede dekontun onaylı olduğu. Şimdi size söylüyorum zlot sitesinde yatırım talep ettiğim saat 14.18 bir buçuk dakika sonra o talepte çıkan Iban a para gönderiyorum bu bir buçuk dakika içerisinde başka siteye girip ve aynı IBAN'ın talepte çıkması ve ona para göndermem mümkün mü size soruyorum. Allah'a havale ediyorum.

23 Ağustos 2024 14:25 (Şikayetten 21 saat sonra)
11 Eylül 2024 05:02

Hani incelemeniz ne oldu sizin tek yaptığınız şey insanların paralarına el koymak.

11 Eylül 2024 15:08

Ahmet

Evet bende aynı sorunu yaşadım herhangi bir dönüş yapılmadı itibari düşünmüyorlar hiç

Sami

Kazansanda ödemiyor

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Zlot Bahis Sitesinde Yatırdığım Bakiye Hesabıma Geçmedi, Canlı Destek Sorunu Çözmüyor

Tuncay
11 Ekim 00:38

Zlot Yatırım Sonrası Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Desteği Yetersiz!

Turgay
11 Haziran 14:41
Zlot Yatırım Sonrası Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Desteği Yetersiz!
Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zlot Casino'da Yaşanan Para Yatırma Sorunu

Murat
30 Ekim 2024 22:43
"Tamamen benden kaynaklı sahte site girişi yapmışım. Ama bu durumda bile Zlot Casino 1000 TL ödeme yaptılar bana. Teşekkürler"