Metin sonuçtan hiç memnun değil

Zirvegül Gıda Garaj Önü Park Sorununu

10 Haziran 2024 17:47

Zirvegül grup gıda şti. 34 ***266 plakalı araç apartmanımızın önü ve araç park yerimizin önüne park etmektedir. Bu durum bizi çok etkiliyor araçlarımız istediği saatte çıkış yapamıyor bundan ziyade bir acil durumumuz oldu mu çok mağdur oluyoruz.

Örneğin sabaha karşı 03.00 hastaneye gidemedim neden aracımı çıkaramıyorum bu kamyonun buraya fark etmesi bizi çok etkiliyor ve çok üzücü durumlar oluyor geçenlerde komşumuz aracı garajdan çıkaracağım diye aracını başka araca vuruyor hasar alıyor.

Bu kamyon kapatmasa garaj önüne park etmese bu sebepler olmayacak 5 aydır aynı şekilde uyarmamıza rağmen devam ediyor. Lütfen artık bu aracı bu şekilde bırakıp gitmemesi gerektiğini gerekli emniyet biriminden rica ediyoruz. Mağdur oluyoruz bu sebepler çok olumsuz durumlar ortaya çıkarıyor.

11 Haziran 2024 12:04 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar, Firma olarak yaşanan mağduriyet için özür diler, aracın bu şekilde park etmemesi adına gerekli aksiyonları hızlıca alıyor olacağız. Tekrar verilen mağduriyet sebebi ile firma olarak özür dileriz. Filo Yetkilisi: Doğan Şimşek

11 Haziran 2024 12:08

Teşekkürler ederim

14 Haziran 2024 21:17

14 Haziran 2024 21:53

Halen sorunumuz devam ediyor kaç kere uyarı yapmamıza rağmen bunu neden sürekli yapıyor anlamıyoruz gelip kapı önünü kapatıp araçların park yerini neden kapatıyor anlamıyorum bu kamyonu çeken beyefendi çekince diğer ev sahipleri aracını kapısının önüne çekemiyorum çok büyük bir anlayışsızlık.

08 Eylül 2023 09:04

01 Ağustos 2023 12:46
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Binadaki Asansör Sürekli Arızalanıyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

11 Ağustos 2025 23:36
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 14:50
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2025 23:14