Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktor İlgisizliği

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktor İlgisizliği
Yakup
27 Temmuz 2024 21:5815.932

Genetik tıp ve Perinatoloji bölümü 5 aylık gebe olan eşimi takip ediyorlardı yaklaşık 4 aydır her gittiğimizde herhangi bir sorun yok randevu alın tekrar gelin diye kontrole çağırıyorlardı.

Bir gün sağlık ocağındaki doktorumuz bizim kullandığımız ilaçlara bakarak sistemden bizi Kartal eğitim ve araştırmaya gönderdi ve oradaki Perinatoloji doktoru çocuğun dudak ve damağında yırtık olduğu tespit etti tekrar bizi zeynep kamil'e yönlendirdi. Tekrar oraya başvurduğumuzda böyle bir şeyin olamayacağını bize söylediler.

Buradaki Perinatoloji doktoru tekrardan düzgün bir şekilde muayene etti için hemen anlaşıldı o doğru teşhis oldu. Hemen annenin karnından sıvı alınıp bakılması gerektiğini söylediler biz de tamam dedik. Onun için tıbbi genetiği gittiğimde bu testlerin ücretli yapıldığını söylediler biz de kabul ettik. İlk önce 20.000 lira fiyat çıkardılar arkasından 19 bin lira daha fiyat çıkardılar, sonrasında ben gittim ödemeyi yaptım 39.000.90 lira tekrardan doktora dönüp geldiğinde hocam ben işlerimi hallettim alabiliriz dediğimde hoca tekrardan elime bir kağıt vererek bu testi de yaptırmamız gerekiyor diyerek elime bir kağıt tutuşturdu.

Tekrar bana attı ve genetiğe gittiğimde bu testinde 100.000 lira olduğunu öğrendim bu neticede anladım ki doktorlar bana bilerek önüme engel koymak için böyle bahaneler uydurarak benim testi yaptırmama engel oldular ve şu an testi yaptırmadan mecburen devam etmek zorundayım. Hiçbir makamdan hiçbir yetkiliden yardım alamadım oradaki doktorlar üzerime yürüdüler eşimin ablamın üzerine yürüdüler. Sen adam mısın diye bana hakaret etti adamsan kuyruğunu kısar çeker gidersin diye hakaret etti.

Doktor isimleri Perinatoloji uzmanı *** ***** yanındaki asistanı ***** ******* ve diğer eşimi takip eden doktorun ismi ***** ******* tıbbi genetikteki doktorun ismi de *** ******* bunların hepsinden şikayetçi olacağımı söyledim. Bilerek engel çıkartıp çocuğum için yapılması gereken testi yapamadım, yaptıramadım. Hepsinden davacı olacağım...

1 Destek

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hastane Ziyaretimde Yaşadığım Sorunlar

Duygu
20 Ocak 2024 09:459.909

33+6 haftalık hamileyim. 29. haftadan beri yüksek tansiyon riskim var ve 1 aydır Alfamet kullanıyorum. Bu akşam acil ola...

Öne ÇıkanKonular