Emel sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Zeray Perla Sitesi Ölüm Riski

14 Temmuz 2024 12:08

Zeray perla sitesinde Bahçe katında oturuyorum. 1 ay önce bahçede oynayan çocuğumun hemen yanına binanın en est katındaki beton pan kaplama düştü. Yönetimle ve zeray ile konuşuldu ama herhangi bir işlem yapılmadı. Birkaç ay önce boz orada oturmuyor ikin daha büyük parçalar düşmüş. Kış ayı olduğu için şükür yaralanan olmamış. O zaman da şikayet edilmiş ama herhangi bir aksiyon alınmamış. Şu an bu bina 3 yıllık 50 yıllık değil ama her yer dökülüyor. Şu an görüntü olarak büyük bir parça düştüğü görülüyor ve içinden demor parçaları gözüküyor. İçine güvercinler girip yuva yapıyor. Zeray binayı satıyor sonra satış sonrası diye bir hiçbir şeye yaramayan numara veriliyor. Ne bekleniyor birimizin ölmesi veya yaralanması mı?

Emel
Emel
03 Eylül 2024 22:00

Caddeye bakan kısmın dökülen parçaları tamir edildi ama bizim blok tamir edilmedi. Sanırım bizim blok caddeye bakmıyor nasıl olsa kimse görmüyor diye düşünüldü. Yarım is yapıldığını da ilk defa görmüş olduk.

Andaç
Andaç

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Biz orada ev almayı düşünüyoruz çatı katı, tabu şekilde olaylar oluyor mu hala, tavsiye eder misiniz?

Sedef sonucu yetersiz buldu

03 Mart 2024 15:16
Zeray İnşaat Zeray Effect Bıktırdı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 18:49
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 13:00