Zen Kuaför Salonları (Eskişehir) Saçlarımı Yaktılar Ve Sıfıra Vurdurma Zorunda Kaldım!

19 Ocak 2024 20:43

26 Aralık 2023 tarihinde Zks Zen Kuaför Salonları'na saçımı griye boyatmak amacıyla ziyaret ettim. Salonun internet sitesindeki yorumlar olumlu görünüyordu. Ancak sonradan bu yorumların güvenilir olmadığını anladım ve salonun sahibi ile yaptığım görüşmede bana belirli bir süreçten sonra gri saç rengine ulaşabileceğimiz söylendi. Salon ziyaretimde H**** ve B**** isimli çalışanlar saç açma işlemine başladılar. Ancak H****'nın, B****'e yönelik eleştirileri ve tavrı profesyonellikten uzaktı ve bu durum beni rahatsız etti. Yaklaşık dokuz buçuk saat süren işlem sırasında saçımın zarar gördüğünü fark ettim, ancak B**** hanım işleme devam etti. Ertesi gün saçlarımın ciddi şekilde yıprandığını ve döküldüğünü gördüm ve maalesef saçımı kazıtmak zorunda kaldım. Bu kötü tecrübemi paylaşarak, bu salonu tercih etmeyi düşünen kişileri uyarıyorum. Ayrıca yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle şikayetçi oldum ve hukuki yollara başvurdum. İlgili salon hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep ediyorum.

Cemre sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 19:28
Saç Boyama Sonrası Ciddi Zarar Ve Hayal Kırıklığı
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 18:58
Maccas Kuaför Serdivan Kuaför Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Memnuniyeti Şikayeti
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Saç Boyama Ve Kesim Hizmetinde Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

13 Nisan 2025 22:25