Yüzbaşıoğlu Mobilya (Afyon) Satılan Ayıplı Mal

14 Eylül 2023 13:19

Düğün alışverişinde peşin olarak aldığım ürünleri düğününün bozulması nedeniyle 1 gün bile kullanmama rağmen, koltuk yeri esnedi resmen. Yere değecek.
Gardırop sürgüsü takılıyor. Şifonyer çekmece kapakları kapanmıyor. Karşımda muhatap alamıyorum.

İlk 2 gün bugün yarın sallayıp sonrasında cevap dahi vermeyen bir firma. Parasını peşin ödediğim ve hiç kullanamadığım eşyaların rezil ve kalitesiz olduğu ve asla konuyla ilgili yardım alamamam.

17 Eylül 2023 12:46

Düğün alışverişinde peşin olarak aldığım ürünleri düğünümün bozulması nedeniyle darp şiddet görmemden dolayı hala aile ve ağır ceza da mahkemem görülmekte olan haliyle psikolojik ve ruhsal olarak en özel günümün bu denli olmasından dolayı 8-9 ay evimi de eşyaları da göremedim eve döndüğümde 1 gün bile kullanmamama rağmen rezilli koltuk yere esnedi resmen. Yere değecek gardırop sürgüsü takılıyor şifonyer çekmece kapakları kapanmıyor. Arayıp garantisinin devam ettiğini ve durumumu izah etmem karşısında tamam bakalım denildi dönüş yapılmadı tekrar aradığımda malzeme beklenildiği ama dönülmemesi sonrasında ise bugün yarın şehir dışındayım bahaneleriyle beni oyalayıp sonrasında ise cevap verilmemesi karşımda muhatap bulunmaması. İlk 2 gün bugün yarın sallayıp sonrasında cevap dahi vermeyen bir firma... Parasını peşin ödediğim ve hiç kullanamadığım eşyaların ve kalitesiz olduğu ve asla konuyla ilgili yardım alamamam. Hiç kullanmadığım ve kullanamadığım eşyaların ödemesini peşin olarak yapmam ayıplı kusurla mal olduğunu belirtmeme rağmen muhatap bulamamam konuyla ilgili ne değişim ne de farklı bir şey için dönülmemesi

Ek
Ek
Saliha
Saliha
16 Eylül 2023 21:31

Serkan yüzbaşı mağaza sahibiyle direk muhatap olup kendisine peşin birebir nakit elden ödeme yapmış olduğum yatak odası ve koltuk takımlarımın kendilerinden kaynaklı çökme sürgü de bozukluk şifonyer çekmeceleri in kapanmaması durumu gerek arayarak gerek yazdırarak mağduriyetini bildirmek ancak hiçbir şekilde şikayetimin çözümlenmemesi ayıplı mal

18 Ekim 2023 14:21

21 Temmuz 2023 17:33

Lido Mobilyadan Mobilya Almak Pişmanlıktır

27 Ocak 2024 08:35
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
28 Ağustos 2023 18:21