Pelin sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 11:38
Pelin'in Teşekkür Mesajı
“Konuyla hızlıca ilgilenen Ankara yurt içi şube müdürü Murat beye içtenlikle teşekkür ediyorum ( ne yazık ki soy ismini bilemesem de) 🙏 Süreç çok hızlı ve nezaketle yönetildi”

Mango'dan 7000 TL tutarında sipariş verdim. İçinde 1799 TL'lik ürünüm eksik çıktı. Mango sorumluluk almıyor. Kargo zaten Haramidere şubesinden parçalanmış halde gelmiş. Ama yurt içi kargonun müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız, menüde o seçenek bile yok.

07 Ağustos 2023 11:50 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Pelin E. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

Pelin
Pelin
11 Ağustos 2023 12:11

11 Ağustos 2023 14:44

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

21 Haziran 2023 15:28

04 Temmuz 2024 20:15

26 Haziran 2023 13:55
Cansu sonuçtan çok memnun

26 Mart 2025 15:37
"Gerçekten çok ilgililer Yurtiçi Kargo şikayet var ekibini tebrik ediyorum. Sorunum çözüldü"
Fatma sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 13:50
"Teşekkür ederim anında çözüldü"

Yurtiçi Kargo Kategorileri