Afyon Fatih Yüntaş Opet Çalışan Saygısızlığı

10 Eylül 2023 19:44

Afyon merkez Fatih Mahallesi yüntaş Opet akaryakıt istasyonunda 10 Eylül 2023 pazar günü saat 19.00 civarı aracımızı yıkamak ve yakıt almak için girdik. Yıkama bölümü için para bozdurmak istedik, ancak çalışan r***** bey saçma tavırlarla karşıladı.

Para bozdurmayacağını, kasada olmasına rağmen bize lazım olmadığını söyledi. Kardeş anlamıyor musun vs gibi üslup olarak hiç uygun olmayan tavır ve davranışlarda bulundu. Şikayet edeceğimizi söylediğimizde 'git nereye ediyorsan et, kaç saattir çalışıyorum' gibi söylemlerde bulundu. Dışarıda yakıtımızı aldığımız arkadaş s**** bey ise, kendisiyle konuşmamıza rağmen eşime biz uzaklaştıktan sonra 'çocuk ya' gibi yakışıksız söylemlerde bulundu. 30 yaşında öğretmen bir insana çocuk ya şeklinde konuşmayı nasıl hak görüyor anlamıyorum.

Şikayet edeceğimizi söyledik, ona da 'git et' dedi. Bu özgüveni personeliniz nereden alıyor? Biz bu aracımıza dört yıldır sadece Opet'ten yakıt alıyoruz, 27***022 plakalı aracımızı kontrol edebilirsiniz. Eski aracımızda da aynı şekilde Opet'teydik. Bundan sonra Opet'i tercih etmeyi düşünmüyoruz ve personelinize gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz. Aksi takdirde bir daha tercih etmeyeceğiz.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 19:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 01:21
YÜNTAŞ Gece Yarısı Bekletildim Ve Zamlı Fiyat Aldım