Yun Express Siparişimi Almadım

17 Haziran 2023 09:15

Yurtiçi Kargo kargomu takip edemiyorum. Girdiğim takip numarasında paltr0000223492yq gümrükten geçti. Yerel kargo ya teslim edildi. Dışında bir gelişme yok. 8 Haziran'da yerel kargoya teslim edildi ve 10 gündür güncellenmedi. Ulaşabileceğim bir iletişim adresi falan da yok. Kendi sitesinde takip sisteminde pal ekspress diye bir şirketle de çalıştığını gördüm. Orada da pal ile başlayan takip numarasını siteye girdiğimde yine aynısını gördüm. Hangi kargoyla gelecek, ne zaman gelecek bir bilgim yok, iletişim de yok ortada. Yardım bekliyorum.

Yorumlar (8)

Emine
Emine

Merhaba benim yunekspres kargodan gelen ürünüm teslim edildi yazıyor ancak gelmedi ürün bana Aras Kargo getirir mi

Büyük ihtimalle getirir

Batuhan
Batuhan

Abi nasıl çözdün olayı anlatır mısın

Refik

Arasta çalışan arkadaşınm yardımı ile En son Reyhanlı'da olduğunu öğrendim ve 100 km bir mesafede olan Reyhanlı ya gidip alabildim

Görkem
Görkem

Teslim alabildiniz mi?

Refik

Merhaba bizim Samandağ da Aras Kargo olmasına rağmen buraya getirmediler100 km mesafedeki Reyhanlı ya gidip alabildim

Merhabalar bende yun express ile kargo bekliyorum Türkiye'de hangi kargo firması ile çalışıyor bilgi verebilir misin teşekkürler

Merhaba Aras Kargo ile çalışıyor

Yun Express Ve Pal Ekspress Kargo Takibi