Yunanistan Başkonsolosluğu Otel Rezervasyonu Yapmama Rağmen Red Cevabı Aldım!

26 Haziran 2024 16:58

Dogukan
Dogukan

Maalesef onların böyle bir hakkı var. Siz istediğiniz kadar kibar olun. Almanya İtalya Yunanistan. Hep aynı. ABD de sıraya girerdik. Bir kadın var herkese onay veriyor Ama poll diye bir adam var o kimseye vermiyor. Koca koca iş adamları ağlamaklı red yiyordu. Onun tarzı oymuş, geçirme oranı yüzde 25 miş. Gelene geçene "beni tatmin edemedin deyip " red veriyordu. Yani bu işler bayağı şans işi. Benim vizem 1 yıl dı 6 ay a düştü neden düştü diye dilekçe ile yeni vize alayım dedim Almanya'dan 4 gün verdiler. 81 ülkeye gittim. İlk defa yurt dışına çıkan arkadaşıma Yunanistan 3 yıl verdi 😀 Var mı böyle bir şey. 🤷‍♂️

Naciye
Naciye

Aynı sorunu ben de yaşadım. Her şey tastamam. Yüklü miktarda döviz ve tl hesabını ekledik. Daha önce bir sürü Avrupa ülkelerine vizemi mevcuttu. 1 günde ret verdiler. Evraklarınızı hiç incelemeden ret verdiklerini düşünüyorum. İnsanları rencide etmek istiyorlar galiba😣

Yunanistan Konsolosluğu Vize Reddi: Geçmiş Seyahatler Ve Eksiksiz Evraklara Rağmen Haksız Karar

17 Aralık 2025 17:34
yunanistan-konsoloslugu-vize-reddi-gecmis-seyahatler-ve-eksiksiz-evraklara-ragmen-haksiz-karar-3.jpg
yunanistan-konsoloslugu-vize-reddi-gecmis-seyahatler-ve-eksiksiz-evraklara-ragmen-haksiz-karar-2.jpg
yunanistan-konsoloslugu-vize-reddi-gecmis-seyahatler-ve-eksiksiz-evraklara-ragmen-haksiz-karar-1.jpg
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Yunanistan Vizesinde Kısa Süreli Onaylar Mağduriyet Yaratıyor

19 Aralık 2025 16:38