Yükselen Zeka Kalite Beklentisi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

29 Şubat 2024 18:27

Yükselen Zeka yayınevi'nin Soru Canavarı 4. Sınıf kitabını beğenerek satın aldım. Yüzlerce öğrencime önerdim ve sonra fark ettim ki 50'den fazla soruda cevap anahtarı hatası var. Kaç farklı yerden ulaşmaya çalıştım ancak bir muhatap bulamadım.

En son müşteri temsilcisi B---Bey'e ulaştım, derdimi anlattım ve bana dalga geçer gibi 'Bir bilgim yok, yorum yapamam.' dedi. Bilen birine bağlayın deyince, satış ekibi kaptanı olduğunu söyleyen e***Hanım, gayet rahat 'Yapılacak bir şey yok, her kitapta böyle basım hataları olabilir.' dedi. Bu tip bir düşünce sistemine sahip yayın evinin eğitim işinde olması kabul edilemez. Bir kitabın cevap anahtarı yanlış ise, o kitap binlerce öğrencinin yanlış öğrenmesine neden olur.

Biz öğretmenler, bize örnek olan yayın evinin kitabında bir soruda bile cevap anahtarı hatası olmuşsa, o yayın evinin kitabını kara listeye alırız çünkü bu çok ciddi bir iştir.. Zaten YouTube'deki videoları yoruma kapalı. E** Hanım'ın dediğine göre, satış ekibinden başka kimseye ulaşamazmışım. Yani bu, sadece kitabı satana kadar destek veriyoruz anlamına gelir. Tüm öğretmen camiası platformlarından da bu durumu duyuracağım ki daha fazla bu yanlışlığın içinde yer almayayım.

Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Gönül Yayıncılık Ta Cevap Anahtarı Sorunu

18 Ekim 2023 22:15

01 Şubat 2024 13:30

18 Şubat 19:24
Ömer sonucu yetersiz buldu

18 Temmuz 2024 23:35
Okyanus Yayıncılık Cevap Anahtarı Eklemek Neden Bu Kadar Zor.