Hüseyin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Youwin Para Çekim İşlemleri

23 Ağustos 2024 11:36

Herkese selam; İki gün önce iyi bir kazanç sağladım, Youwin.com'da çekim talebi oluşturdum üç farklı işlemde fakat hala hesabıma geçmedi, çekimler için işlemde deniliyor. d*****@youwin.com ve yardı[email protected]'a mail atmama rağmen çözülmedi ve gönderdikleri mailde tarafımıza iletilen herhangi bir belgenin olmadığı yazıyordu. Yetkili arkadaşlar buradaki mesajları umarım görüyordur ve yardım ederler. Husbuk10 Hüseyin E*****

24 Ağustos 2024 17:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayin Hüseyin E. Çekim talebiniz tarafınıza gönderilmiştir. Yaşanan geçikme adına özür diler iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Youwin Destek Ekibi.

24 Ağustos 2024 18:00

Evet biraz uğraştık ama kademe kademe ödemeler yapılıyor tamamı yattığında sizlere teşekkürlerimi ileteceğim.

Cengizhan
Cengizhan

Hüseyin abi bana ulaşabilir misin abi İnstağram hesabım Cengizhanarkl

Furkan
Furkan

Sıraya geç abi senden önce biz varız 😂

😂

Celal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Celal
22 Ağustos 2024 18:39

08 Ağustos 2023 23:15
Ufuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Ağustos 2024 14:25
"Geç oldu ama güç olmadı. 14 saat kadar bekledim ancak hesabıma para geçti. Teşekkürler."