Youwin Müşteri Hizmetleri Ve Bonus Problemi

02 Temmuz 2023 19:23

Youwin 750 TL mi yedi. Defalarca iletişme geçtim ipe un seriyorlar. Telefonla arandım mail gönderildi yatırdınız para kadar Bonus kazanacaksınız diye. Yatırdım gelmedi dediler bahis yazmalısınız. Yaptım gelmedi dediler yarin yüklenecek hesabınıza. Yarin oldu yüklenmedi dediler ki efendim bahisiniz yatirim yaptığınız gün on ikiden sonra sonuçlanmış veremiyoruz. Bu nasıl kural. Bana ne telefonda ne mailde böyle bir şey sart söylenmedi. Bu insan aldatma değil mi. Kurallar yazıyormuş sitede. Ben sitede okuyup ödeme yapmadım ki müşteri temsilciniz aradı onun için yatirim yaptım. Kuralları da söylese idi eğer düzgün bir şirket iseniz. Lütfen bu mağduriyeti giderin ya paramı iade edin ya bonusu.

03 Temmuz 2023 14:13 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayin Emre K. Konu uzman ekibimize iletilmiştir. Gerekli incelemenin ardından tarafınıza e-posta ile bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Youwin Destek Ekibi.

Ramazan
16 Şubat 2024 17:57

Youwin Hesabımdaki 4000 TL'ye Haksız El Konulması Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Ahmet
24 Ağustos 2025 17:08
youwin-hesabimdaki-4000-tlye-haksiz-el-konulmasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-3.jpg
youwin-hesabimdaki-4000-tlye-haksiz-el-konulmasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
youwin-hesabimdaki-4000-tlye-haksiz-el-konulmasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Hüdahan sonuçtan hiç memnun değil

Hüdahan
25 Temmuz 2024 00:55