Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 00:38

04.07.2024 tarihinde, saat 23.44'te oluşturduğum çekim talebim söz verilen 48 saat içerisinde hesabıma geçmedi. Çekim talebini oluşturduğum tarihten beri inceleme statüsünde görünüyor.

Hesabım ve çekim adresim onaylı olmasına rağmen ödemeyi yapmayarak niyetiniz tam olarak nedir? Çekim talebim ne tür bir inceleme içerisinde? Beni yıldırmak için ne tür planlar yapıyorsunuz?

Ödeme ivedi yapılmazsa eğer lisans aldığınız firmaya ulaşarak durumu ekran görüntüleri ile açıklayıcı şekilde ileteceğim.

Mağduriyetimin giderilmesi ve çekim talebimin ivedi olarak gerçekleştirilmesini rica ederim.

Kullanıcı adı: murtdemirr

07 Temmuz 2024 14:37 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayin Murat D. Hesap onayınız tamamlanmıştır. Genel çekim süresi içinde işleminiz tamamlanacaktır. Yaşanan geçikme adına özür diler iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Youwin Destek Ekibi.

07 Temmuz 2024 21:55

Genel çekim süresini çoktan aştınız. 4 gündür bekliyorum! Ve hala yapmadınız ödemeyi Kimleri kandırmaya çalışıyorsunuz. Tüm herkes ne olduğunuzu görsün. Lisansınızı aldığınız firma ile de birazdan iletişime geçeceğim.

08 Temmuz 2024 12:59
Para Çekme Sorunu - Youwin / Hepsibahis

Bunlar dolandırıcıdır. Canlı destek açıklama yapamıyor. Fotoğrafları paylaşıyorum. Hem çekimimi iptal ettiler hem de sebepsiz şekilde bakiyemi sildiler. Her yerde paylaşacağım sizi.

09 Temmuz 2024 03:42

Hiç kullanmadığım 2. Hesabım bahane edildi. Bakiyemi sildiler. Sadece yatırdığım tutarı içeride bekleterek hesabımı kapattılar. Dolandırıcı bunlar. Sakın kullanmayın bu siteyi sakın

Ali
Ali

Murat Bey selamlar, sizden de Youwin.com belge talep etti mi? T. C. Kimliğin önlü arkalı fotoğrafı, ikametgah bilgileriniz ve bir de yatırdığınız bankanın size ait olduğunu göstermek adına belge talep etti mi? Ya da sizden t. C. Kimliğiniz ile selfie yapmınız istediler mi? Ben para çekiminde bulundum benden bunları istediler yanıtlarsanız çok sevinirim.

Sıla
12 Kasım 2024 12:16
Ödeme Gecikmesi Ve Belirsiz İnceleme Süreci

İbrahim
26 Temmuz 2023 17:03
Youwin Para Çekme Sorunu
Denizcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Denizcan
07 Eylül 2024 01:31
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Youwin Para Çekme Sorunsalı