Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

Yonca Lodge Denizin Kirliliği Nedeniyle Alamadığımız Hizmetin Eksik Yapılan Ücret

19 Haziran 2024 15:49

Yonca Lodge deki hayal kırıklığımız
Biz iki arkadaş G***** C**** ve Ö**** B**** yoğun tempomuzun arasında henüz sezon açılmadan her yer kalabalıklaşmadan bir fırsat yaratıp, denizden çıkmamak için deniz kenarındaki tesiste 03.06- 09.06 için tatil satın aldık.
%10 indirimli fiyattan yararlanmak için de parasını gitmeden ödedik. Lakin heyecan içerisinde arabamız ile gittiğimiz bu tatili 04 haziran’ da sonlandırmak durumunda kaldık. Denizin kenarındaki bu kadar pozitif yorumlu, yüksek puanlı, sempatik çalışanlı, fotojenik ve ekolojik bir otelin denizi, bulanık, pis ve muhtemelen lokasyondaki dere yataklarından lağım karışıyor olmasından kaynaklı tam bir hayal kırıklığı idi. İşletme sahibi hanımefendi deniz kumlu ve dalgalanmadan dolayı kum bulanıyor demiş olsa da üzerindeki tuhaf yağlı tabaka ve pislik hiç kum bulantısı gibi değildi. Gerçi çıkarken hanımefendi havuz yaptırdık şikayet olmasın diye diyerek bizi uğurladı.
Biz otele varıp odaya eşyalarımızı bıraktık ve sahile inip kendimizi denize attık, arkadaşım yüzündeki maskeye güvenip suyun altına iniverdi ben göğüs üstüme kadar zar zor derken midemiz bulanarak hemen sudan çıktık, odaya koştuk yıkanıp temizlenip soluğu resepsiyonda aldık. Durumu anlattık. Araba kullanamayacak kadar çok yorgun olduğumuzu, bir gece yatarak ertesi sabah vakit kaybetmeden otelden ayrılmak istediğimizi ve indirimsiz tek gece fiyatını alarak paramızın iadesini rica ettik. Prensipte iademiz yok ancak, sizi de mağdur etmemek için (Toplam Tutar- İndirimsiz tek gece) /2 olarak iadenizi hesabınızı en kısa zamanda yaparız dediler. Bayram öncesi indirimsiz tek gece fiyatını düşerek 10.750₺ mizi hesabımıza iade aldık. Ancak hiç hak edilmemiş, ödememizden kesinti olarak kalan diğer yarı 10.750₺ miz tarafımıza iade edilmedi. Üzücü, etik olmayan ve bizden kaynaklanmayan bu durumun telafisi olarak kalan 10.750₺ bakiyemizin iadesini talep ediyoruz. Tesisin bu deniz ile puanı nasıl yüksek? Bu kadar yorum var hiç bundan bahsedilen yorum nasıl yok? Anlamadığımız şekilde sabah deniz kenarındaki kahvaltıda bir masa çok beğendik yine gelelim diyordu?

12 Temmuz 2024 13:35

Avukat kanalıyla kalan bakiye tahsil edilmiştir.

Sevgiyle Gezin Tur Mağdur Etti

02 Ekim 2023 23:11