Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Sorunu

24 Ağustos 2024 08:10

Tercih klavuzuma yazdığım gün elim kırılsaydı da yazmasaydım. Aslında hacettepe sağlık yönetimi yazdım fakat sırf Ankara'da diye gidip Yıldırım beyazıt'ı da ekledim. Okula bir geldim, çöl köy, insandan medeniyetten uzak. 2. Sınıfa geçtim ve dersler hep boş geçiyor. Hocalar kafalarına göre dersi iptal ediyorlar ve çok aşırı alakasız yerden sorular soruyorlar.

3 tane alttan dersim var, hocalar sizi dersten geçirmemek için her şeyi yapıyor. Sene başında 45 kişiydik, 12 kişi okulu bıraktı. Gidin küçük bir şehrin merkezinde okuyun. Ankara'nın çubuk gibi bir ilçesinde, dağın başındaki bu yere düşenleri Allah kurtarsın. Hocaların yüzlerine karşı asla bir şey diyemiyoruz.

Buradan yetkililere sesleniyorum, eğer olursa yatay geçişle geçmeye çalışacaktım fakat hocalar kafalarına göre derslerden bıraktıkları için akademik ortalama çok düştü.

Ceyda
Ceyda

3. Sınıfa geçtim Yıldırım beyazıt Üniversitesi sağlık yönetimi bölümünde liseden farksız bir eğitim kalitesiyle medeniyetten uzak bu okuldan kurtulamıyorum Yatay geçişlerim onaylanmıyor Mersin Üniversitesi bile gördüğümüz eğitim kalitesinin farkında ve derslerimizi onaylamadı Yatay geçiş yapamadım Okul yönetimini gerekli mercilere şikayet etmek istiyorum

İbrahim
İbrahim

Maalesef ben de Yıldırım beyazıt Üniversitesi sağlık yönetimi bölümündeyim ve benim yatay geçişim onaylanmadı sebebi ise ortalamanın düşük olması kurtulamıyorum buradan 3. Sınıfım ve bir sene sonra mezun olacağım doğru düzgün staj imkanı sağlamıyor okul staj yok arkadaşım Trabzon'da aynı o da sağlık yönetimi bölümü okuyor anlattıklarını duyunca çok şaşırıyorum her konuda çok iyiler yüksek öğretim kurumunun lütfen Yıldırım beyazıt Üniversitesi sağlık yönetimi bölümü hakkında inceleme yapmasını istiyorum hem hocaların vize ve final sorularını konulardan bağımsız hazırlaması hem de staj imkanları bütün ümidim yatay geçişti

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Üniversitesi Diplomamı Onaylamıyor Mağduriyetim Karşılansın

19 Eylül 2024 20:56
Birisi sonuçtan hiç memnun değil

Sistemsizlik Ve Kötü Eğitimle Dolu Bir Üniversite Deneyimi

15 Ocak 2025 02:52
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Üniversitesi Yüksekokulu Şikayeti

29 Temmuz 2023 19:31