Umut sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Alınan Ücret İadesi Sorunu

Garanti Sürecinde Alınan Ücret İadesi Sorunu
30 Ekim 2024 22:10

1 sene önce almış olduğum Yiğit marka 135 amper akü arızalandı. Bolu bayi Bahis Oto'dan M***** Bey tarafından 1 hafta önce garantiye gönderilip bugün tarafıma 135 amper Probat akü teslim edilmiştir. Bu işlem için M***** Bey benden servis ücreti adı altında 1000 TL para almıştır. Fabrikayı aradığımda bölge sorumlusu S*** Bey'in numarasını verdiler. S*** Bey de verdiğimiz yeni aküyü geri bayiye getirin, bugün alınan 1000 TL'nin ücret iadesi yapılsın, bozulan akünün geri size iadesi yapılıp hakkınızı Tüketici Mahkemesi'nde arayabilirsiniz denildi. Bu ücretin şahsıma iadesini talep ediyorum.

31 Ekim 2024 14:43 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

15 Kasım 2024 10:45

Sayın Müşterimiz, Bayimiz ve temsilcilerimiz ile yaptığımız görüşme sonucunda konunun çözüme kavuştuğu bilgisi iletilmiştir. İyi günler dileriz. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

Umut
Umut
15 Kasım 2024 10:49

Yalan.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 11:58
Yiğit Akü Kış Sabahlarında Arızalanan Aküler Ve Müşteri Mağduriyetleri
Adem sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2025 00:34
"Ankara'dan H** beye teşekkür ederim"
garanti-kapsaminda-aku-degisimi-reddedildi-magdur-edildim-4.jpg
garanti-kapsaminda-aku-degisimi-reddedildi-magdur-edildim-3.jpg
garanti-kapsaminda-aku-degisimi-reddedildi-magdur-edildim-2.jpg
garanti-kapsaminda-aku-degisimi-reddedildi-magdur-edildim-1.jpg
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
20 Şubat 2025 18:35
"Yiğit aküden Hüseyin beye çok teşekkür ederim. Sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdu. Teşekkürler Yiğit Akü."
Yiğit Akü İle Süregelen Sorunlar: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı
Mert sonuçtan çok memnun

02 Şubat 2024 13:09
"Hızlı bir reaksiyon gösterildi ve çözüldü. Teşekkürler"