Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

YDS Çanta Askı Kemerleri Kalitesizliği

YDS Çanta Askı Kemerleri Kalitesizliği
02 Ekim 2024 20:39

YDS Çanta kendini imha ediyor.
Çok dikkatli kullandığım YDS çantamın kolon diye tabir edilen askı kemerleri dağılmaya başladı. Ürünü hiçbir şekilde yıkamadım, hiçbir zaman güneş ışığına maruz bırakmadım. Gardıropta saklı duran çanta ile sadece birkaç kez atışa gittim, En son bugün atışa gittiğimde içinde el dürbünü ve elektronik ölçüm aleti varken çantanın kolon kemeri koptu ve cihazım yere düştü şu an çalışmıyor. Bu çantada kullanılan kolon askı kayışlarında kesinlikle üretim hatası var.

04 Ekim 2024 14:47

Firma ürünün kendilerine ait olmadığını beyan ederek Sikayetvar aracılığı ile tarafımdan belge talep ederek kendi malının arkasında durmadığını gösterdi. Ben ürünü bizzat fiziki YDS Karaköy mağazasından almıştım. 2 yıldan fazla olduğu için fiş/fatura bulmam mümkün değil. Mağazanın kayıtlarında olması gerekir. Kamera kayıtlarından da oradan alışveriş yaptığımı bulabilirler. Bu ürünü kendi mağazaları dışında kimse satmıyor. Üründe hata olduğu çok belli, muhtemelen sonraki üretimlerde bu sorunu çözdüler bilemiyorum. Sorunu çözmek yerine bu ürün bizim olmayabilir şeklinde savunma yapmaları hiç etik değil. Firma dilerse ürünü Karaköy mağazasına ya da istedikleri yere incelenmek üzere getirebilirim. Ayrıca çektiğim videoda ürünün üzerindeki YDS markası etiketi zaten gözükmektedir. Sonuçta Hiç kimse sadece 2 yıl kullanayım diye çanta almaz.

09 Ekim 2024 10:54 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba öncelikle yaşadığınız sorun için üzgünüz. Yasal olarak satın aldığınız ürünü incelemeye gönderme hakkınız mevcuttur fakat 2018 yılında aldığını çanta görüntülenmektedir. Ürünlerimizin garanti süresi 6 aydır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

10 Ekim 2024 14:57

Öncelikle üzgün olmanız sorunu çözmüyor, Müşteri memnuniyetine değer vermesi gereken bir markanın tutumu çözüm odaklı olmalıdır. Ürününüzün Hukuki bir tanım olan "Ayıplı mal" kapsamında olduğu ortadadır. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 12. Maddesine göre; Satışa konu malın vasfı önem arz etmeksizin, satıcı tarafından malın ayıbı, ağır kusur ya da hile ile gizlenmiş ise zaman aşımı hükümleri uygulanmaz. Bu durumda "garanti süremiz 6 aydır diyerek" sorumluluktan kurtulamazsınız. Kaldı ki hiç kimse 6 ay kullanmak için çanta almaz. Bu sorun sadece benim aldığım üründe çıkmış olamaz ve siz bunu biliyorsunuz, Muhtemelen o dönem üretilen bu model çantaların tamamında aynı sorun var. Çantanın kolonlarında kullanılan malzemede ağır bir kusur olduğu ortadadır. Bu bileşeni tedarik ettiğiniz firmaya bu konuyu yansıtmak yerine müşterinizi mağdur etmeniz anlaşılır değildir. Ürünü geri çağırıp hatalı kolonları tamir edip değiştirebilirsiniz. Şu an satışta olan aynı üründe farklı ve sağlam bir dar Dokuma kolon kullanıldığını bizzat tespit ettim. Ürünü incelemeniz için gönderebilirim, Göreceksiniz ki ürünün kumaşında ve diğer aksamlarında en küçük bir yıpranma, deformasyon hatta en küçük toz, leke dahi yoktur. Bana nereye teslim etmem gerektiğini ve inceleme sonucunda ne olacağını belirtin. Aksi halde Tüketici Mahkemesinde dava açacağım.

10 Ekim 2024 15:47

Merhaba ürünü 2018 senesinde aldığınız için herhangi bir işlem ne yazık ki yapılamamaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Muhammet
07 Ekim 2024 08:51
YDS Botlarında Kalite Sorunu ve Garanti Süreci Mağduriyeti
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 09:36
YDS Shop Ayıplı Mal Ve Kalitesiz Ürün Satışı
Talha sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 12:47
Selim sonuçtan hiç memnun değil

YDS Boots YDS 5 Litre Çapraz Askılı Çanta

26 Eylül 2024 11:17
YDS Boots YDS 5 Litre Çapraz Askılı Çanta
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

YDS Boots Yakupoğlu Tekstil Ve Deri Sanayi

11 Ocak 2024 17:43