Nazik sonuçtan hiç memnun değil

Yazkazan'da Destek Ve İade Sorunları

25 Aralık 2024 08:49

Yazkazan sitesinde daha önce yıllarca yazdım. Bir sebepten üyeliğimi iptal etmiştim. Şimdi tekrar üye oldum. Aynı isimle, üyelik sırasında 100 TL gibi bir ödeme yapılıyor. Editor ataması için olduğu ve daha birebire yakin ilgilenilmesi için alındığını anladım, neyse ödemeyi yaptım. 5 adet içerik yazdım, yeni yazar olmam sebebiyle önce yazdıklarım onaylanacak sonra yazar seviyem belirlenecek ve o şekilde yazmaya devam edeceğim seklinde algıladığım pop up uyarıları aldım. Lakin bugün 21 gün olmuşum o 5 içeriği yazalı ve destek talebi açtım yanıtlanmıyor. Destek talebiniz varken yenisini de açamıyorsunuz, çok şaşırdım ve çok üzüldüm bu duruma. Eskiden iyi bir sistemi olan bu yerin bu hale gelmesi beni uzdu. Bir de sistem sürekli yazım limitinizi dolduramadınız uyarı aldınız diye uyarı veriyor. Ama yazmanıza da izin vermiyor. Cidden çok enteresan. Sizin aracılığınızla eğer böyle çok uzun sure daha herhangi bir reaksiyon alamayacaksam ücretimin iadesini talep ediyorum.

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Yazkazan Sitesinde Üyelik Ve Makale Onay Süreci Sorunları

Begüm
10 Eylül 2024 11:04

Yazkazan.net Makalelerim Onaylanmıyor.

12 Ağustos 2024 19:18
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Yazkazan Sitesinde Hayal Kırıklığı: Emeğim Boşa Gitti!

19 Aralık 2024 03:25
Cemile sonuçtan çok memnun

Cemile
28 Haziran 2024 17:43
"Teşekkürler teknik desteğinize Yazkazan çözüm merkezi, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum."

Cemile
16 Şubat 2024 18:13