Şule sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Puffy Servis Hatası

Yataş Puffy Servis Hatası
14 Aralık 2023 12:39

Yataş Puffy'den almış olduğum 120x200 yatağın pedi çöktüğü ve alttaki ince plakanın kırılmasından dolayı 4-5 ay önce servis çağırdım. Gelip yatak pedi ve plakayı değiştirdiler. Yaklaşık 1 ay önce bazayı kaldırdığımda, bazanın içine bir tane somun düştü. Vidaları kontrol ettiğimde bir vidada somun olmadığını ve somun olan vidanın da sıkılmamış olduğunu fark ettim. Üzerine hiçbir işlem yapmadan yatağı kapatmak istedim. Ancak somunun düşmesi üzerine yatak kapanmadı ve kapatmak istediğimde metalinde eğilme oldu. Servis geldi ancak bunu ücretli olarak değiştireceklerini belirttiler. Montaj personeli ilk bazayı kaldırdığında yanındaki arkadaşına sessizce yanlış montaj yapıldığını söylemiş. Daha önce gelen servisin bir vidaya somun takmaması ve diğer somunlu vidayı da sıkmaması üzerine bu sorunu yaşıyorum. 1 aydır yatağı kullanamıyoruz ve üstelik ustanın yanlış montaj yapıldığını söylediği halde 1550 TL metal değişim ücreti talep ediliyor. Gelen ustaya eksik somun olduğunu belirttiğimde, 'Bunu firmanıza iletin' dediğimde ustanın bana verdiği cevap 'Firma belki müşteri kendi saklamıştır diye düşünür' oldu. Koskoca Yataş markası müşterileri hakkında bu şekilde düşünüyorsa söyleyecek bir söz bulamıyorum. Yanlış montaj ve bir önceki servisin yaptığı hatayı müşteriye yükleyemezsiniz.

20 Aralık 2023 18:11

Cevap vermeye tenezzül etmeyen Yataş Puffy firması bir de herhangi bir işlem yapmış gibi bir de bildiriminiz kapatıldı diye mesaj atmış. Hangi çözümü sağladılar da servis talebimi kapattılar acaba çok merak ediyorum. Bir daha Yataş tan ürün almak mı mağazalarının önünden bile geçmeyeceğim belki bunun bir önemi yoktur onlar için ama Şikayet varda da üçbin küsur şikayeti olan bir firmayı da kimseye önermiyorum.

22 Şubat 2024 11:53

Bugün Yataş tarafından arandım. Şikayetim tekrar dinlendi Garanti kapsamı içerisinde ilk servise gelip yatak pedlerini değiştirdiler ancak ben bu süreden sonra bazayı hiç açmadım. Benim bu sorunu servis gelip gittikten sonra bildiriyor olmam gerektiğini belirttiler ben servisten sonra bazayı hiç açıp kullanmadım kullanmadığım üründe de yaşamadığım sorunu zaten bildiremem daha sonraki süreçte garanti kapsamı devam ederken yaşadım bu sorunu ve bildirdim. Garanti süresi bittikten sonra bana dönüş sağladılar ve yine kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve ücret mukabilinde yardımcı olacaklarını söylediler. Garanti süresinin bitmesini bekledikten sonra aradılar. Kusura bakmayın kendi personelinizin yanlış ve eksik montajından kaynaklı yaşattığınız bu sıkıntıyı bana mal edip o tutarı bana ödetemezsiniz. Bu saatten sonra haklıya haksıza Tüketici Hakem Heyeti karar versin. Aylardır yaşattığınız mağduriyet ve yatağı kullanamamamızda ayrı sıkıntı tabi.

Volkan
21 Mayıs 2024 14:04