Sultan sonuçtan memnun değil

Yalova Devlet Hastanesi Şikayeti

08 Temmuz 2023 20:32

Yeni Yalova araştırma hastanesinden şikayetçiyim. Bayramın 1. Günü rahatsızlandım bitkin ve halsiz gittiğim yere kolum kırık misali döndüm. Müşahede de çalışan hemşireler isteksiz çalışıyor sanki zorla iş yaptırıyorlar gibi. Bir tane bayan hemşire sen gel sağ kolumda damarı tutturamama çivi gibi sapla koluma iğneyi üstüne üstelik serum derinin mi etin mi içine kaçsın kolum şişsin ben panikle gelir misin kolum şişti diye bağırırken kadın hemşire dalga geçer gibi ilgisiz alakasız geldi baktı a dışa gitmiş deyip iğneyi çıkarmadı bir de *** bey siz ilgilenir misiniz ben uğraşamam deyip alaylı şekilde kendi yaptığı hatayı bile düzeltmeden gitti halbuki hiçbir işi yok gidiyor laklak ediyor.

Kolum o günden bu yana acıyor ve ben ne kolumu ne hareket ettirebiliyorum ne de sağ tarafıma yatabiliyorum. Otomatik klavye ile tek Elle yazmak nereye kadar acaba... Canım yanıyor suratını unutmadım o hemşirenin ama maalesef hasta olduğum için adını unuttum. Ben yeni hastaneden memnun değilim ailecek hiç değiliz biz yine eski Yalova yaşar okuyan devlet hastanemizin yeniden faaliyet görmesini istiyoruz. Yeni hastaneye tam 4 tane git gel dolmuş değiştiriyoruz ki ben raporlu kronik astım hastasıyım. Ve psikolojik rahatsızlığım da mevcut yıllardır bu rahatsızlıkları çekiyorum lütfen sağlık bakanlığımızdan ricamız bize eski devlet hastanemizi geri verin.

Ne yol parasına çıkışa biliyoruz ne de gidebiliyorum. Ben yeşil kartlı bir vatandaşım. Lütfen sesimi duymanızı rica ediyorum. Zar zor gidiyorum kronik astım varken bir de ne kadar zor geliyor bilemezsiniz yaşayan biliyor.

18 Temmuz 2023 13:36

Yalova Devlet Hastanesi Hastane İhmali Ve İlgisizliği Sonucu Yaşanan Trajik Kayıp

27 Ağustos 2024 00:14

04 Ocak 2024 23:40