Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Xsun Rayban Plus Cam Filmi Firma Şikayeti İlgisizliği

15 Haziran 2023 10:46

2 ay önce firmada cam filmi çektirdim çektirdiğim günden beri problem yaşamaktayım. Cam filminin altında nokta nokta birçok leke kalmakta güneş vursun geçecek dediler ama geçmedi defalarca bayi ye gitmeme rağmen zar zor dün sadece ön iki camı yeniden film çektiler fakat bu sefer camlar daha kötü oldu. Daha çok nokta leke kaldı ilgili iş yerine gittiğim de cam filmini değişmeyeceklerini uğraşamayız şeklinde cevaplar aldım bahanelere sığınmaya başladılar.

Gidip geldiğim yakıt parasına değmez kavga etme noktasına geldik garantimiz iptal edeceğini belirtti ayrıca yeni cam filmi çeksem bile saatlerce bekleteceğim seni şeklinde cevaplar aldım yaptıkları işin arkasında durmadılar. Sürekli çevreden de aynı problemleri yaşatan bir bayi olduğu hakkında duyumlar aldım en az 10 12 defa bayilerine gidip geldim bir daha aynı bayiye gidersem farklı olaylar olacak.

Firma müşteri hizmetleri de ilgilenmiyor arıyoruz açan dahi yok firma hiçbir şekilde işinin ve müşterinin yanında durmuyor her türlü merceğe şikayetimi ileteceğim acil desteğinizi bekliyorum. Gerekirse anlaşmalı farklı bir bayiniz var ise orada cam filminin düzeltilmesi adına desteğinizi bekliyorum.

İnanç

Öncelikle ben firma sahibiyim Garanti kartınızla beraber yarin firmamızı arayarak sizlere destek verebiliriz lakin. Anlattığınız konu cam filmi ile alakalı değil işçilikle alakalı yorumdaki arkadaş sağ olsun bizimle alakalı güzel bir yorum yapmış gözlük markasıyla bir alakamız olmadığı doğrudur lakin hizmetlerimiz ve garanti sistemimiz üst seviyededir yılda yaklaşık 1 milyon araca cam filmi uygulamaktayız takdir edersiniz ki sorunların olması ve aksaklıklar yaşanması normaldir... Lütfen yarin destek hattımızı arayarak bulunduğunuz bölgedeki diğer bayilerden randevu oluşturarak sorunlar anızı giderelim iyi aksamlar

İnanç

Merhabalar ugur bey firma olarak sizlere birçok kez ulaştık 05.02.2024 tarihli konuşmamızda filmleri söktürmeye gitmediğiniz ardından bizden yakıt ücreti talep ettiğiniz ve bunun gibi birçok bahaneyle firmamızı aradığınızı biliyoruz ücret iadesi yapalım dedik filmler dursun ücret iade edin gibi bahanelerle karşılaştık amacınız filim yaptırmak veya çözüm odaklı yaklaşmak değil filimin parasını nasıl iade alırım ben bu isi nasıl bedavaya getirim olduğunu anladık ileri ki süreçlerde yazışmalarınızda bizden para talep ettiğinizi vermessek bizi internette şikayet edip kotu yorumlar yazicaginizi mesajlarla belirttiniz aksi bir durum da hukuki haklarımızı kullanıp sizden şikayetçi olucagimizi belirtmek isterim

Uğur

Bu da ispatım destek hattınıza haziran da yazdım şikayetim var sayfasına da haziran da yazdım siz bana kasim ayında geri dönüş yapmışsınız ilgileneceğiz diye simdi tekrar destek bekliyorum

Uğur

Merhaba firmanızın destek hattına defalarca yazdım yardımcı olunacak denildi geri dönüş yapılacak denildi hatta sonrasında ne yazarsam yazayım mesajlarım görüldü yapılıp bakılmadı simdi tekrar sizi dinleyip yine destek hattınıza mesaj göndereceğim bakalım geri dönüş sağlanacak mi

Berke Aksesuar Rayban Cam Film Şikayetim

10 Ekim 2023 11:56