Rafet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Hesap Doğrulama Sorunu

Rafet
21 Mart 2024 18:22

Hesap doğrulama işleminin çözülmesi için kaç gündür bekliyorum. E-posta gönderiyorum, canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Lütfen bir çözüm bulun, artık çözüm istiyorum. Her seferinde bu sıkıntıyı yaşamamayı umuyorum, lütfen acilen yardım edin.

22 Mart 2024 16:52 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, XsloT Destek Ekibi ..

Zeki sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Hesap Doğrulama Sorunu!

Zeki
28 Şubat 2024 13:46

Xslot Giriş Yapılmama Sorunu

Muhammed
09 Mayıs 2024 01:38
Melek sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melek
06 Mayıs 2024 14:39
Enes sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Siteye Şu Anda Girişler Kapalı

Enes
26 Mart 2024 10:56
Büşranur sonuçtan hiç memnun değil

Xslot Hesabımı Silmek İstiyorum

Büşranur