Büşranur sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 20:22

Çok sayıda SMS alıyorum canlı destek, mail adresi bir çok yere yazdım söylenenleri yaptım fakat hesabımı silmiyorlar ve SMS göndermeye devam ediyorlar çok rahatsızım bu durumdan. Numaramı SMS ile herhangi bir bilgilendirme gönderilmesini istemiyorum ve hesabımın tamamen kapatılmasını istiyorum.

12 Temmuz 2024 18:53

Her gün en az 3-4 adet mesaj alıyorum asla müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor. Mesaj almak istemiyorum fakat hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Numaranız her zaman orada kayıtlı ve size her gün farklı numaradan mesaj atmaya devam ediyorlar. Bir defa görüşme şansım oldu müşteri hizmetleri ile hiçbir şekilde numarayı ve hesabı silemeyeceğini söyledi. Kaydolmayın asla

09 Temmuz 2024 08:15

Xslot her gün mesaj göneriyorla asla ama asla kaydolmayın bir daha hiçbir şekilde numaranızı da silmiyorlar günde en az 3 mesaj alıyorsunuz her gelen mesaj ayrı bir numaraya ait ne kadar engellerseniz engelleyin yine yeni numaradan mesaj atıyorlar. Muhatap olacağınız hiç kimse yok

Ek
27 Haziran 2024 15:44 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, XsloT Destek Ekibi ..

02 Temmuz 2024 16:02

Tarafıma hiçbir şekilde dönüş olmadı ve her gün mesaj alamaya devam ediyorum

07 Temmuz 2024 09:31
Xslot Hesabımı Silmek İstiyorum

Her gün günde en az 3 defa mesaj almaktan çok sıkıldım. Hesabınızı silemiyorsunuz asla kaydolmayın! Numarayı engelleyince hep yeni numaradan mesaj alıyorsunuz

Yiğit
27 Mayıs 2024 22:13

Xslot İstem Dışı Kayıt Yapılmış

Hamza
28 Mayıs 2024 17:37
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
03 Aralık 2024 14:47

Enes
20 Kasım 2023 23:57
Kemal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kemal
29 Mart 2024 14:42
"Rahatsızlık vermeyeceklerini söylediler. Teşekkürler."