Xslot Giriş Yapılmama Sorunu

Muhammed
09 Mayıs 2024 01:38

Hesabıma giriş yapamıyorum. Sürekli 'hata oluştu' uyarısı alıyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Nereden ulaşabilirim size, anlayamıyorum. Devamlı 'hata oluştu' uyarısı alıyorum, durumu anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Müşteri hizmetleri sürekli meşgul; canlı destek ise geç cevap veriyor. 'Mail atın' diyorlar.

09 Mayıs 2024 15:02 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, XsloT Destek Ekibi ..

Mesut sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Mesut
02 Mayıs 2024 15:04
Adem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Adem
24 Şubat 2024 13:44
Zeki sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Hesap Doğrulama Sorunu!

Zeki
28 Şubat 2024 13:46
Enes sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xslot Siteye Şu Anda Girişler Kapalı

Enes
26 Mart 2024 10:56
Melek sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melek
06 Mayıs 2024 14:39