Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi'nin Verdiği Spotify Premium Üyeliği Taahhüdünü Yerine Getirmemesi

Xiaomi'nin Verdiği Spotify Premium Üyeliği Taahhüdünü Yerine Getirmemesi
11 Ekim 2024 15:12

Xiaomi 14T Pro satın aldığımda kazandığım Spotify 4 aylık Premium üyeliğini, yeni hesap ile açtığım Spotify üyeliğime tanımlamak için gerekli tüm işlemleri yaptım. Bana daha sonra bir mail gönderildi. Gelen mailde bulunan linke tıkladığımda Spotify Premium üyeliğimin aktif edileceği yazıyordu. Fakat linke tıkladığım bir uyarı ekranı çıktı. Uyarıda; Bu teklif şu anda kullanılamıyor yazıyordu. Bunun için Spotify ile iletişime geçip bana gelen kodu ve bana gelen mailin ekran görüntüsünü onlara gönderdim. Kontrol ettiler ve bana gelen linkte tıkladıklarında aynı sorunu kendilerininde yaşadığını belirttiler ve bunun Türkiye'de geçerli olmadığını belirttiler. Xiaomi'ye durumu mail olarak ilettim. Fakat yine aynı cevabı verdiler; gönderilen maildeki hizmet kodunu Spotify uygulaması ile açın, yönergeleri takip edip 4 aylık Premium üyeliğini başlatın. Gönderilen maildeki linkin Spotify ile açılmadığını telefonun ekran kaydını alarak video görüntüsü ile tekrar gönderdim. Bu sefer de cevap olarak cihazı satın aldıktan 14 gün sonra aktif olacağını belirttiler. Bu sefer maile neden beni günlerdir oyaladıklarını, 14 gün sonra aktif mi olacak diye cevap yazdım. Maile gönderdikleri cevap ile yine en başa döndüler. Xiaomi taahhüt ettiği hediyeyi neden vermiyor. Neden müşteriyi yanıltıyor? Neden dalga geçer gibi maillere cevap yazıyor? Müşteri hizmetleri bu mu? Koca Xiaomi bu kadar düştü mü?

profile profile
14 Ekim 2024 14:39

Xiaomi mağazasına gidip oradaki görevli personel ile üyeliği aktifleştirmek istedim ama onlarda yapamadılar.  Yazıklar olsun.

15 Ekim 2024 16:12

Xiaomi'yi bu yanıltıcı ve gerçekleşmeyen taahhüdü nedeniyle Ticaret Bakanlığına şikayet etmeye karar verdim. Buna beni mecbur bıraktılar.

Kağan
Kağan

Aynı sorunu bende yaşadım. Madem vermeyeceksiniz insanları neden yanıltıyorsunuz. Resmen dalga geçiyorlar

10 Ocak 2025 12:56

Muhammet
06 Mayıs 2024 17:47
Xiaomi Müşteri Hizmetleri İlgisiz Saygısız Mağduriyet Yaşıyorum

Xiaomi Kullanmak Pişmanlıktır. Tam Bir Hüsran.

Ünal
13 Ekim 2023 22:40