Worldline Wordline İlgisizliği Hasta Ve İş Kaybına Neden Oluyor.

Zozan
20 Ağustos 2024 13:091.592

JI20027760 seri numaralı Ingenico cihazım Worldline'a defalarca bilgi vermeme rağmen hiçbir şey yapmadıkları için kapandı.

12.08.2024 tarihinde cihazımda "Parametre yüklemezseniz 16.08.2024 tarihinde cihazınız kullanıma kapatılacaktır" uyarısı çıktı. Parametre yüklemeye çalıştığımda hata verdiği için 0850 250 40 30 numaralı çağrı merkezlerini aradım. Onlar da parametre yükleyemediği için servis kaydı açtılar. 13'ünde, 14'ünde, 15'inde defalarca arayıp hep aynı konuşmaları ve durumun aciliyetini bildiren mesajı ilettikleri bilgisini aldım.

Ayın 16'sında cihazım çalışmamaya başladı. 16'sında, 17'sinde ve 19'unda defalarca aradım. Ayın 19'unda, telefondaki görevli gün içerisinde servis elemanının geleceğini söylemesine rağmen, kimse gelmedi.

Ayın 20'sinde çağrı merkezi ile sorunu çözemeyeceğimi anladığım için internet sitelerindeki +90 (212) 366 48 00 numaralı telefonu aradım. Ancak orası da çağrı merkezi çıktı. 9 gün boyunca tek bir yetkili ile görüşemedim. Bu sıradaki ciro kaybımı geçtim, hastalarımı ilaçlarını alması için başka eczanelere yönlendirerek, hasta kaybı yaşadım.

Devlet ile bağlantılı bir cihaz olmasa çoktan çöpe atmış ya da yakmıştım. Onlar da bunu bildikleri için sanırım ciddiyetsiz bir şekilde çalışıyorlar.

Tüm yasal haklarım saklı kalmak üzere firma yetkililerinin tarafıma ulaşmasını talep ediyorum.

20 Ağustos 2024 13:31 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

İngenico Pişmanlık Olduğunu Düşünüyorum

Zafer

Ürün 'alert' diye uyarı vererek arıza yaptı. Durduk yere düşme filan yok. Neyse, 08502504030 numaralı müşteri hizmetleri...

İngenico Yazarkasa Servis İlgisizliği

Yusuf

2C5071***11 sicil numaralı cihazımı 28.07.2023 tarihinde aldım 10.02.2024 tarihinde cihazım şarj almamaya başladı çağrı ...

Worldline İngenico Servis Çukuru

Hakan

İngenico iwe 280 yazar kasa pos cihazı worldline worldline firmasi yazarkasa cihazımın hesap açılışı için 5 Nisan 202...

Worldline Servis Hizmeti Ve Kampanya Sorunları

Özlem
27 Kasım 2023 02:582.668

"Sorun çözüm aşamasında destek olan temsilciye teşekkür ederim. 2 aydır süren sorunu 1 günde çözdü"

Tümünü Gör
Worldline Servis Garantili Cihaz!

Worldline ServisGarantili Cihaz!

Turan
Worldline Yazıcımı Çok Kötü!

Worldline YazıcımıÇok Kötü!

Hakan
Worldline Move/5000f  Pos Cihazı

Worldline Move/5000fPos Cihazı

Emrah
Worldline Ingenico Yazar Kasa KDV Sorunu

Worldline IngenicoYazar Kasa KDV Sorunu

Hasanhilmi
Worldline Yazar Kasa Hüsranı!

Worldline Yazar KasaHüsranı!

Halil