Mustafa sonucu yetersiz buldu

White Advisory Para Çekme İçin

11 Ağustos 2024 21:49

White Advisory para çekme sorunu yaşıyorum. Ben yurt dışı borsasına kayıt yaptım, para göndermede sorun yok. Ama çekmede büyük sorun yaşıyorum. Benden sürekli para istediler, vergi parası öde, paranı hesabına gönderecekler diye maalesef para gelmedi. Tekrar para istediler, bu sefer sigorta için. O parayı da gönderdim, bu parayı gönder başka sorun yok dediler. Maalesef ne para geliyor, ne telefona çıkıyorlar, ne yazıyorlar. Bana yardım edin. Çok mağdur durumdayım.

13 Ağustos 2024 15:23

Hiçbir gelişme olmadı

13 Ağustos 2024 11:48

Sorunun para çekmek

14 Ağustos 2024 12:31

Arkadaşlar White Advisory parasına alan var mı bana yazarsanız memnun olurum teşekkürler bu White Advisory nasıl geri ödeme yapar kimle görüşmek lazım. Bir de bazı arkadaşlar Telegram'dan yaz deyiyorlar bunu da anlamış değilim nasıl bir işe bulaştık anlamıyor

21 Ağustos 2024 16:42

Neden kimse bizle ilgilenmiyor bizler paramızı kaptırdık ben markanın sorumlusuna nasıl ulaşırım

26 Ağustos 2024 08:51

2 ay oluyorum hiçbir kişi ne aradı ne yazdı markadan ne olacak böyle bizim sorunumuzla kim ilgilenecek bir bilen varsa söylesin kime şikayetçi olacağız bizlere kim yardım edecek

Yorumlar (5)

Parasını alan var mı

Arif
Arif

Bunların hepsi oyun... Yorumlarda birisi yazmış ben paramı kurtardım diye ve birisinin telegram daki adini yazmış onu arayın diyor... Sakin onu da aramayın o kisi de onların yardımcılarından biri... Oyun büyük... Polise gidip şikayet edin. Başka care yok... Maalesef.

Fatih
Fatih

Mustafa bey ne yaptınız para hesaba yattı mı

Paranızı alabildinizmi

Yok kardeş

White Advisory Para Çekme Sıkıntısı!

01 Ağustos 2024 21:49
White Advisory Para Çekme Sıkıntısı!
Suna sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 17:21

White Advisory Yanlış İşlem Ve Bonus Oyunu!

11 Aralık 2024 20:25
White Advisory Yanlış İşlem Ve Bonus Oyunu!