Songul sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp'a Giriş Yapamıyorum

WhatsApp'a Giriş Yapamıyorum
14 Şubat 2024 01:08

WhatsApp'ın resmi olmayan sürümlerinden birini kullanıyordum, geçmişteki birkaç gün boyunca uyarı yaptı, fakat ben son güne kadar bekledim. Son gün geldiğinde artık WhatsApp'a giriş yapamıyordum, bende uygulamayı silip resmi WhatsApp sürümünü indirdim. Fakat resmi olmasına rağmen aynı hatayı veriyor, muhtemelen uygulamaya göre değil numaraya göre bir yasaklama var, bu durumun hemen çözülmesini istiyorum. Artık iletişim kuramıyorum. Her mail attığım da bana güncel versiyonu indirin diyorsunuz. Zaten güncel diyorum otomatik olarak aynısını cevaplıyorsunuz

17 Şubat 2024 20:40

14 Şubat 2024 08:40

Hala giriş yapıyorum lütfen bütün isim5 WhatsApp üzerinde yardımcı olun

profile profile profile
14 Şubat 2024 01:19

Sorun hala devam ediyor ben kişisel ve gizlilik koruma ihlallerini zedelemek için bir şey yapmadım lütfen şikayetimi göz ardı etmeyin

Yorumlar (12)

Gökçe
Gökçe

Of düzeltebildiniz mi acaba

whatsappa-giris-yapamiyorum-1.jpg
Doğukan

Arkadaşlar benimde böyle bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Seher

Benimde WhatsApp aynı durumda çözüme ulaşan olursa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim

Songul

Düzelmedi mi seninkiii Ne yatilcak bende bilmiyorum benimde hala öyle

Esra

Bende bu sorunu yaşıyorum sanırım sırf bunun yüzünden numramj degisecem

Nehir
Nehir

@dogukan telefonu değiştirmek işe yarıyormu?

Kenan
Kenan

Numara ve yedek sim çıkarmak sorunu çözer

Tek Çözümü telefon değiştirmek

Songul

Kafayı yiyeceğim resmen gizlilik sözleşmesi olan watsabida indiryorum olmuyor

Esra

WhatsApp'a giriş yapamıyorum beni direk atmışlar yeni bir WhatsApp indirgimde numara doğrulanamadı yazıyor kaç defa denedim olmadı lütfen yardımcı olun zor durumdayım ya madem kapatacaktınız neden başka WhatsApp'tan da giriş yapmamızı yasakladinizki

Seher

Katılıyorum aynı şekilde benimde öyle çok saçma ya başka telefonda giriş yapabiliyorum ama kendi kullandığım daha önce girdiğim telefonda olmuyor

Doğukan

Benimde böyle oluyor numara değiştirmeye gerek yok telefon değişince düzeliyor

whatsappa-giris-yapamiyorum-1.jpg

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı
2 Takipçi