WhatsApp WP Üstünden Telegram Çalışma Grupları

28 Nisan 2024 10:21

+91... İle başlayan numaradan WhatsApp üzerinden mesaj yoluyla Instagram'da takip ile para kazanma vaadiyle gönderilen iki adet Instagram 100 TL 'den 200 TL Iban hesabıma e*** g**** isimli hesaptan gönderildi. Bana gönderilen Telegram grubuna kaydoldum ve 30 dakika ara ile gönderilen Instagram abonelerini takip edip ekranı kopyalayıp, gönderdim. İşlem başına 20 TL olmak üzere 5 işlemin yapıldığında 100 TL gönderdiler. Bir günde 3 adet 100 TL olmak üzere e*** g**** tarafından bana 300 TL havale geldi. Ertesi gün de görev yapmaya başladım. Gruba 5 görev adı altında 200 TL'ye 60 TL, 500 TL 'ye 150 TL, 800 TL 'ye 240 TL, 1.000 TL 'ye 30p tl, ve 2.000 TL 'ye 300 TL yaptıranlara 10 dakika sonra para kazanmış olarak iade edileceğini söylediler. Yanıltıldığımı fark ettim Para kaybetmedim. Telegramdaki gruptan çıktım ve yazışmayı kestim. Telegram ve bunlarla ilişkili tüm şirketlerin, paylaştığım tüm bilgi, belge, doküman ve telefon numaramı ıslak imzam olmaksızın farklı amaçlar için kullanmaları durumunda ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk ve olası sıkıntılardan sorumlu olmadığımı tüm kamuoyuna, özel ve tüzel kişilere, üçüncü şahıslara bildirir ve beyan ederim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numara WhatsApp
3 Takipçi
İstenmeyen Mesaj

Görevle Para Kazanma Deneyimi Ve Güvenlik Endişeleri

12 Şubat 2025 23:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 17:51
Yanıltıcı Sosyal Medya Görevleri Ve Güvenlik Endişeleri

WhatsApp Ve Telegram'dan Görev Yap Para Kazan Diyen Numaralar!

28 Eylül 2024 11:57

27 Nisan 2024 14:32