09 Ekim 2023 12:06

WhatsApp üzerinden görselde ki numaradan 03.10.2023 tarihinde mesaj aldım ve mesajda
" Merhaba, [3/1018:32]
Ain xr: Merhaba adım B***A*** Warner Bros.'un işe alım departmanın danım. Yarı zamanlı iş tekliflerimiz var, detayları ve maaşı sizinle paylaşabilir miyim, ücretsiz mi?
[3/10 18:33]
Ain xr: Şirketimiz Warner Bros Entertainment şirketidir ve şu anda çeşitli film yapımcıları ile çalışıyoruz ve ayrıca tüm Film severler için daha iyi filmler ve videolar sağlıyoruz. Şimdi popülerlik derecesini artırmak için görüş ve yorum ekleyerek bizimle çalışacak insanlar arıyoruz.
[3/10 18:33]
Ain xr: Tek yapmanız gereken her gün internete girmek, önerdiğimiz film fragmanlarını izlemek ve yorumlarınızı bırakmak. Bu yorumlar size komisyon kazandıracak ve boş zamanlarınızda günde 500TL - 1000TL kazanabilirsiniz ve herhangi bir kayıt ücreti ödemeniz gerekmez. Birkaç dakikanızı ayırıp denemek ister misiniz?
[3/10 18:34]
Ain xr: Tamam, şimdi size denemeniz için bazı örnekler vereceğim ve işi yapıp yapamayacağınızı görmeniz için size hemen şimdi 50 lira ödeyeceğiz.
[3/10 18:34]
Ain xr: Aşağıdaki linke tıklayın veya www.warnerbros.com.tr'de arama yapın, istediğiniz filmi seçin, filme yorum yapın, ekran görüntüsünü alın ve bana gönderin. 1-2 dakikanızı ayırıp bu görevi yapabilirsiniz.
Bu numara bana mesaj attı ben de cevap verdim beni bir siteye yönlendirdi filmlere yorum ve izlemem karşılığında hesabıma bir kez para attı sonra şüphelendim. Hakkımda oluşacak herhangi bir zarar, yasal olmayan durumdan ve ıslak imzam olmadan adıma hukuksuz yollarla açılabilecek veya ismim kullanılarak yapılacak tüm banka hesabı kredi kartı kredi çek senet vb. İşlemleri kabul etmediğimi belirtir tüm kanuni yasal haklarım saklı tutar ve oluşacak tüm hukuksuz işlemlerden bu numara ve ilgili kişiler sorumludur.!

Kübranur
Kübranur

Herhangi bir sorun oldu mu şu an aynı mesajı aldım

Metaverse
Metaverse

Bilmediğim, yabancı ülkelerden, warner bros numaralar beni arıyor ve ben bu durumdan aşırı derecede rahatsızım. Gereğinin yapılmasını istiyorum ve herhangi bir hesap bilgisi çalınma, borç vb. Bir durumdu hiçbir yükümlülüğü kabul etmiyorum tüm yükümlülük WhatsApp'a aittir.

Fatih
Fatih

Kardeşim para yatırdın mı

Osman
Osman

Hayır kardeşim para yatırmadım onlarda bundan bahsetmedi ancak ilk yoruma özel 50 TL IBAN hesabıma yatırdılar. Parayı yollayan hesaptan şüphelendim çünkü yabancı bir isimden geldi. Sonra iletişime geçtim parayı hiç kullanmadım geri göndermek istedim ama hem WhatsApp'tan hem de Telegram'dan cevap vermiyorlar bende şikayet oluşturdum ne olur ne olmaz diye çok şükür şu an lik bir sorun yok. Ancak iletişimi kestim aman diyeyim para falan yatırmaya kalkışma elindekinden de olursun dikkat et güvenilir değil. Kolay gelsin.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
26 Ekim 2024 11:01