WhatsApp Üzerinden Gelen Şüpheli Mesaj Ve Güvenlik Endişesi

WhatsApp Üzerinden Gelen Şüpheli Mesaj Ve Güvenlik Endişesi
19 Aralık 2024 10:15

WhatsApp üzerinden tarafıma +234 816 346 2927 numaradan mesaj geldi. Mesaj içeriği olarak "Merhaba❤️ Rahatsız etmiyorum umarım! Ben justwatch Film Fragmanı'ndan S* A*******. Uluslararası hizmetler sunuyoruz, bu yüzden farklı bir numara görüyorsunuz. Film Endüstrisi'indeki görünürlüğümüzü artırırken bazı temel görevler için birine ihtiyacımız var. İlk deneme için 50 TL teklif ediyoruz ve günlük 3600 TL ile 5000 TL arasında kazanabilirsiniz. Kayıt ücreti yoktur. Yaşınızı sorabilir miyim? " numarayı araştırdığımda numaranın Nijerya ülkesine ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aramayı gönderen numara tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj Geldi
1 Takipçi

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Kişisel Verilerin Güvenliği Ve Dolandırıcılık Riski Hakkında Endişe

Mahmut
26 Ekim 2024 11:01
WhatsApp Kişisel Verilerin Güvenliği Ve Dolandırıcılık Riski Hakkında Endişe

17 Şubat 2025 10:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 10:44
Nijerya'dan Gelen Şüpheli Mesaj Ve Güvenlik Endişesi