Melih sonuçtan hiç memnun değil

Weridata Üzerinden Satın Aldığım TradingView Üyeliğim Yenilenmiyor!

15 Kasım 2023 11:09

Weridata isimli firmadan TradingView piyasa takip platformu üyeliği aldım. 1 senelik Premium üyelik için hatırı sayılır bir miktarda para ödedim. Üyeliğim deneme üyeliği olarak aktif edildi ve her ay yenilenerek üyeliğimin sürdürüleceği söylendi. Ancak ilk ayın sonunda, 2 Kasım'da ilk ay deneme üyeliğim bitti ve bir yenileme olmadı.

Bununla ilgili iletişime geçtim, düzeltileceği, ilgilenileceği söylendi ancak hiçbir gelişme olmadı. 12 gündür ücretini ödediğim bir hizmeti alamıyorum. Finansal grafiklerle ilgili alarmlarım Premium paketim olmadığı için çalışmıyor ve pek çok özellikten mahrum kalıyorum.

İlk aldığımda acaba yanlış mı yaptım dedim, şu an yanlış bir tercih yaptığıma eminim. Olur da buradan sesimi duyarlarsa ücret iadesi yapmalarını istiyorum. Duymazlarsa hakkımı farklı şekilde arayacağım.

18 Kasım 2023 18:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

Müşterimiz ile iletişime geçilmiştir. Zamanında yenileme yapılmış olup müşterimize sms ile iletilmiştir, Müşterimizin sms i almamasına istinaden destek talebi üzerinden yeni bilgiler müşterimize iletilmiştir.

Melih
Melih
18 Kasım 2023 19:20

Merhaba, zamanında yenileme yapılmadı. Destek kısmındaki yazışmaların bir kısmını silseniz bile ekran görüntüsü bende duruyor. Hatta bu konuyla ilgili defalarca yazmama rağmen geri dönüş yapılmadı. Bir ara çarşamba günü dönüş yapılacak deyip yine yanıtsız bir sürece girildi. Sonrasında ürünü satın aldığımdan beri hiç SMS ile iletişim kurulmamasına rağmen gelmeyen bir SMS'i almadığım iddia edildi. Bence yapılması gereken, destek mesajlarında kabul ettiğiniz gibi bir gecikme olduğunu kabul edip özür dilemeniz. Kurumsal kimlik yanlışı ört bas etmeye çalışarak değil düzelterek oluşur. Ücret iadesi yapacaklarını söylediler, bakalım o süreç ne kadar uzun sürecek. Firmayı savunmaya gelen arkadaşa yanıt olarak, dilerse ekran görüntülerini paylaşabilirim.

Serkan
Serkan

Hocam ben sene başında aldım aynı paketten. Üç ay boyunca hep yenilenme sorunu yaşadım. Belirli sürelerde ise hiç kullanamadım. Bazen de 2-3 gün içinde Premium iptal oluyordu, ücretsiz hesaba evriliyordu. Velhasıl kelam bir türlü tam randımanlı kullanamadım. İki ay sonra iptal etmek istediğimi söyledim. Doğru dürüst kullanamama rağmen benden o iki aylık ücreti misliyle alıp kalanını iade ettiler.

Ahmet
Ahmet

İlgili firma ile 7 aydır çalışıyorum, bugüne kadar Herhangi bir gecikme dahi yaşanmadı. Bu sektör'de karalama kampanyasının döndüğüne eminim haksız rekabet söz konusu.

Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Www.weridata.com.tr Ücretini Aldığı Hizmeti Vermiyor

Orçun