Merve sonuçtan hiç memnun değil

Weleda Bebek Şampuanında Alkol

Merve
27 Ağustos 2024 15:37

Bebeğim için kullanmak durumunda kaldığım weleda şampuanın içerisinde alkol olduğunu fark ettim. Firmadan bilgi istedim. Haftalar sonra döndüler. Dönüş yaptıklarında ancak kimya uzmanının anlayabileceği bir dilde konuştular.

Vücuda yan etkisi ve zararı olmadığına dair belgeleri olduğunu söylediler. Belgeyi bana mail yoluyla iletmelerini rica ettim. 10 hazirandan beri beklemedeyim. Ayrıca atopik ciltli bebeğim olduğu için hediye ürün yollayacaklarını söylediler ama yollamadılar. Resmen müşterinin gözünü boyama ve oyalama politikası uyguluyorlar.

Bir daha tercih etmeyeceğim bir marka olacak. Çoğu anne önerimle bu üründen çocuğuna almıştı. Çevremdeki annelere ve yüksek takipçili Instagram sayfamda yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşıp bu markayı tavsiye etmeyeceğimi açık yüreklilikle paylaşacağım.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Weleda Calendula Bebek Şampuanında Kısa Sürede Oluşan Sorun Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Merve
18 Eylül 2025 11:53
weleda-calendula-bebek-sampuaninda-kisa-surede-olusan-sorun-ve-yetersiz-musteri-destegi-3.jpg
weleda-calendula-bebek-sampuaninda-kisa-surede-olusan-sorun-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 19:40
Duygu sonuçtan çok memnun

Formüle De Beaute Markası Çok İhmalkar

12 Haziran 2024 08:24
Ayşena sonuçtan çok memnun

MRT Kozmetik Ellerinde Olmayan Ürün İadesi Yapılmadı

06 Mart 2023 23:16
"Ufak bir anlaşmazlık yaşamıştık marka ile ancak ilgiyle yardımcı oldular. İadem yapıldı üzerine de alışverişimizin çok çok üstünde hediye yollamışlar, çok teşekkür ederim. Zaten ürünleri annemin cildine çok iyi geldiği için toplu alışveriş yapıyoruz bu markadan. Bu konuda oldukça tavsiye edeceğim bir marka. Hediyeler için tekrardan teşekkür ederim"

15 Haziran 2023 22:17
Tuzla Eczane Plus Fahiş Fiyatla Ürün Satıyor!
Tuzla Eczane Plus Fahiş Fiyatla Ürün Satıyor!