Watsons Beauty Studio Ankamall Watsons Beauty Yapılan İşlemin Özensizliği Ve Pahalılığı

07 Temmuz 2023 07:32

14.06.2023 tarihinde Ankara Ankamall Watsons Beauty Studioda protez tırnak işlemi yaptırdım. Daha işlem yapılırken memnun kalmayacağımı anlamıştım. Normal takma tırnaklar normal bir tırnak yapıştırıcısıyla tırnaklarıma özensizce yapıştırıldı. Tırnaklar bazı yerlerinden kırılıp çatladı sonra törpülenerek ve üzerine jel geldiğinde bu görüntü ortadan kalktı. Fakat jel de her tırnağa eşit olmayacak şekilde dalgalı ve yamuk biçimde sürüldü. Jel üstünden törpülendi bu ilk kez gördüğüm bir işlemdi. Eğer daha önce yaptırmadığım bir işlem olsa böyle yapıldığını düşünecektim. Son olarak ombre işlemi de özensizce yapıldı. Tırnaklarımı 3 hafta kadar memnun kalmamış olsam da kullandım. Bakım işlemi için profesyonel bir tırnak butiğine başvurdum. Bakım işlemi sırasında neredeyse tüm protezler parçalandı ve dağıldı. Haliyle tamamı çıkarıldı ve yeniden protez işlemi yapıldı. Bu işlemler hem cebimden daha fazla para çıkmasına hem de tırnaklarımın ekstra zarar görmesine sebep oldu. Watsons'ta yapılan işlem 600₺ idi profesyonel butikte ise işlemi 480₺ ye yaptırdım. Her iki işlemin de görselini ekliyorum karar sizin. Sonuç olarak paramla mağdur oldum.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:38

11 Temmuz 2024 14:25
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 11:10

07 Mayıs 2024 10:29
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı İzmir Karşıyaka Şubesi

29 Temmuz 2024 16:54