Vsa Armatür Eksik ve Kusurlu Ürün

Vsa Armatür Eksik ve Kusurlu Ürün
18 Haziran 2023 17:46

Vestel armatür sen gelen syronea marka armatürlerin duş musluğunu taktım ve akıtmaya başladı. Kutudan eksik çıktı ürünler ve iletişime geçebileceğimiz biri yok. Aradığımızda telefon numaraları kapalı görünüyor. Yardımcı olan yok Trendyol 'dan müşteri hizmetleri ile iletişime geçemiyoruz marka ile alakalı.

Vsa

Sn. Müşterimiz vsa ve syronea armatür üreticisi olarak ürünlerimizden kaynaklı problemleri zamanın da ve gidermek, müşterilerimizin mağduriyetini gidermek elzem görevlerimizdir, Bu şikayete geç cevap vermemizin sebebi üretime 2 yıl ara vermek zorunda kaldığımızdan kaynaklıdır. Tüm müşterilerimizden özür diliyoruz, saygılarımla

Vsa

Saygı değer müşterimiz ürün problemleri ile ilgili konuları Trendyol müşteri hizmetleri ile irtibata geçmeniz gerekir, değişim eksik ürün ya da teknik destek v. B. Onalar bize bildiriyor ve sorunun çözüm yoluna gidiyoruz, internet pazarlama şirketleri direkt satıcı ile alıcı irtibatlı olmaları istenmiyor, aksi takdirde bizimle direkt irtibat kurar sorunu çözerdik, gecikmeden dolayı siz müşterilerimizden özür diliyoruz.

24 Mayıs 2023 16:39
VSA Armatür Diye Bir Şirket! Muhatap Yok
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 16:30
Truva Su Armatürleri Kusurlu
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
22 Nisan 2024 13:28