İlker sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 19:39

Ben Volta vsm 'yi her iki ayda bir servisine götürüp kontrol ettirmeme ve servise bu kontrolleri işletmem rağmen bunlar başıma geldi. Bugün de hareket halinde iken gaz kolu takılı kaldı ve yine ölümle baş başa kaldım. Sonuç olarak gaz koku boşa dönüyor ve arıza oluştu. Servise götürdüm. Kullanıcı hatası denmekte ama yine de bakalım voltaya yazacakmış. İyi niyet olarak belki yardım edebilirlermiş. Sonuç olarak bakalım ne olacak? Şikayetçiyim.

18 Ekim 2023 19:17

Volta vsm sahibiyim. Satın alalı 1 yıl olmadı. İki ay önce Volta vsm 'nin sepeti çürümeye bağlı olarak cebimden para vererek değiştirdim. Sonra arka çamurluk, çamurluk vidasının paslanmaya bağlı olarak sürüş esnasında yerinden çıkması ve tekerleğe dolanmasıyla ölümle baş başa kaldım ve sağ ayağımdan büyük bir yara alarak hastaneye acile gitmek zorunda kaldım. Paslanmadan ötürü tetanos iğnesi oldum. Ben Volta vsm 'yi her iki ayda bir servisine götürüp kontrol ettirmeme ve servise bu kontrolleri işletmem rağmen bunlar başıma geldi. Paslanma tüm vidalarında mevcut. Metal akşamlarında mevcut. Bugün de hareket halinde iken gaz kolu takılı kaldı ve yine ölümle baş başa kaldım. Sonuç olarak gaz kolu boşa dönüyor ve arıza oluştu. Servise götürdüm. Gaz kolunun içi pas tutmuş. Kullanıcı hatası denmekte ama yine de bakalım voltaya yazacakmış. İyi niyet olarak belki yardım edebilirlermiş. Sonuç olarak bakalım ne olacak? Sonucu buradan paylaşacağım cevap gelirse. Bu arada tetanos iğnesi yaptırmadan bu bisikleti asla kullanmayıniz. Çünkü vida veya metal akşamların hemen her yeri paslanıyor, kazaya sebep oluyor. Paslanmaya bağlı vefat edebilirsiniz. Aman dikkat.

14 Ekim 2023 20:06
Volta Vsm Gaz Kolu Arızası

Bisikletin paslı yerlerinin vücuduma zarar vermesi nedeniyle İzmir Çiğli eğitim araştırma Hastanesi'nde acil kısmında tetanos iğnesi yapıldı. Ekte yapılanlara ait hastane kayıtları yer almaktadır.

14 Ekim 2023 20:07

Volta Gaz Kolu Arızası

Ebru
01 Temmuz 2023 18:12
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
25 Temmuz 2024 16:25

Volta VSM Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Ahmet
27 Mayıs 2025 18:32
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volta Elektrikli Bisiklette Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Volkan
27 Nisan 2024 01:22
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Volta VSM Elektrikli Bisiklette Sürekli Arıza Ve Garanti Desteği Sorunu

Sibel
07 Ekim 2025 16:43