Biler sonuçtan hiç memnun değil

Volta Vs2 Beyin Arıza Takırtı

27 Mart 2024 23:41

Yaklaşık iki ay önce A101 online alışveriş platformundan Volta VS2 elektrikli motor satın aldım ve teslim alarak eve getirdim. Eve getirirken motorun altından gelen sesler dikkatimi çekti. Büyük bir takırtı vardı; sanırım bazı parçalar iyi sabitlenmemiş ya da kurulum eksik yapılmıştı. Evde bu durum devam etti. Daha sonra bir gün motor hiç hareket etmeyecek şekilde arıza yaptı. Servise götürdüm ve beyin arızası olduğu söylendi. Üç hafta sonra yazılım güncellemesi yapıldı ancak alttan gelen ses ve takırtı devam etti. Benim uyarılarıma rağmen bu sorun giderilmedi. Sonrasında tekrar servise götürmek üzere yola çıktım, yolda tekrar sesler geldi ve motor arıza yaptı. Bir haftadır tekrar serviste bekliyor. Bir aydır motorumu kullanamıyorum ve bu sefer ne tür bir sorunla karşılaşacağım bilinmiyor. Volta VS2 almanın pişmanlığını yaşıyorum. Tasarruf amacıyla aldığım bu motoru bir aydan fazla süredir kullanamıyorum.

profile profile profile

Sadık
Sadık

Kesinlikle ayıplı üründür ve geri alınması gerekir. Sıfırını alıp almamak da size kalmıştır.

Muhammed
Muhammed

Aynı durum bende de mevcut. THH ye başvurmayı düşünüyorum iade için. Instagram dan yazar mısınız bana muhammedwhale

Biler

Merhaba 2- 3 Aylık motor ve durum anlattığım gibi çözülmez se bu seferde iade isteyeceğim bilgehanerybkn

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
30 Mayıs 2024 16:46
Volta Ve A101 Motor Arızası
Volta Ve A101 Motor Arızası
Güley sonuçtan hiç memnun değil

Güley
16 Mayıs 2024 13:02