Hasan sonuçtan memnun değil

Volkswagen Tiguan Araçların Sunroofundan Su Alma Sorunu

21 Aralık 2023 09:48

2018 model Volkswagen Tiguan marka aracımın sunroof giderleri tıkandı ve içeri su sızdırdı. Bu durum aracın içinde rahatsız edici bir koku oluşmasına neden oldu. Servis ile irtibata geçerek randevu aldım ve bana 800 TL gibi bir ücret belirtildi. Ancak servise vardığımda ücretin 16.000 TL olduğunu öğrendim. Bunun üzerine servisten ayrıldım ve bir oto sanayi ustasına aracı götürdüm. Usta, tıkanıklığı yarım saatte açarak sorunu 300 TL karşılığında çözdü. Daha sonra aracın içini kurutmak için bir oto kuaförüne başvurdum ve bu işlem için 2.000 TL ödedim. Şikayetim şu; aracın tasarımını yapan mühendisler bu tür kronik su sızıntılarını neden gidermiyor? Ayrıca, servis basit bir işlem için neden bu kadar yüksek bir ücret talep ediyor? Son olarak, sunroof kanallarının ucuna konulan tıpa, su tahliyesini engellemek amacıyla mı takılıyor, yoksa müşterileri servise yönlendirmek için mi? Bu durumdan dolayı aracımdan soğudum ve rahatsızım.

profile profile profile

Hacer

2017 model Tiguan aracım da sunroof tan su sızıntısı vardı. Aralık 2022 de Doğuş serviste o zamanın parası ile 7600 TL'ye yaptırdım. Üstelik bu tutar sadece sunroof bakımı içindi. Sunroof lastiğini değiştirmediler. Volkswagen Tiguan 2017 otomatik lerde üretim hataları var.

Volkswagen Tiguan Araç İçine Su Alması

12 Şubat 2024 15:10
volkswagen-tiguan-arac-icine-su-almasi-1.pdf
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
02 Temmuz 2024 21:15