Volkswagen Passat Klima Arıza

15 Ağustos 2024 17:02

Merhaba, ben Selma E********, Volkswagen Passat 2015 1,4, 60.000 km de bir aracım var. 9 yıldır aracımı düzenli bakıma götürüyorum ve servisin önerdiği bütün bakımları yaptırıyorum. Bunları sistemden de görebilirsiniz. Bu yıl haziran ayı başında aracımı yine Antalya Başaran da bakımını yaptırdım. Aracım da bu hafta klima arızası çıktı. Bu kadar düzenli bakımı yapılan ve 60.000 km de olan klima kompresör arızası vermesi ve Başaran servisinin bana 66.000 TL'lik fatura çıkarması, düzenli bakım yaptırdığım için parça indirimi ile 48.000 TL'ye indirildi. Daha sonra ben servisle görüştüğümde tekrar indirim yaptılar.
Benim sormak istediğim 60.000 km'de olan, 9 yıldır düzenli bakımı yaptırılan bir aracın böyle bir arıza vermesi normal mi? Eğer normalse benim her yıl servise bakım yaptırmamın ne anlamı var?
İnanın aracımdan ses bile gelmiyordu, bu yılki servis bakımına girip çıkana kadar. Bu kadar servis bakımına para ödedim. Her önerilen bakımı yaptırdım, parçayı değiştirdim, ama araç 20 yıllık ve km si çok çok yüksek araçlarda bile olmayan bir arıza verdi. Ve Antalya Başaran yetkilileri bana 9 yıllık araç bu olur diyorlar. Gerçekten bu normal mi, düzenli bakımı yapılan, 60.000 km de olan bir araçta böyle bir hasar olur mu? Bunu bütün samimiyetimle soruyorum. Aracımı bu yıl sonunda değiştireceğim ve bu hasar normal diyorsanız, ki bence normal deği asla Volkswagen almayacağım. Benim bu kadar para ödeyip bakımını yaptırdığım ve bu kadar az kullanılan bir araç böyle bir arıza veriyorsa böyle bir marka alınmaz.
Sizden dönüş bekliyorum. Teşekkürler

Selma E********
Tel. 0 50********16

18 Temmuz 2024 11:42
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:39
Volkswagen Altur Oto Yetkili Servis Pişmanlığı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Airbag Arızası Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gökhan
18 Haziran 2025 22:08

Hüseyin
24 Temmuz 2023 22:52
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat'ta Süregelen EPC Arızası Ve Servis İlgisizliği

12 Nisan 2025 23:03