Erhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 17:24

N11 üzerinden Ebebek sitesinden aldığım çocuk scooterı, üzerinde 50 kg taşıma kapasitesi olmasına rağmen 18 kilo ağırlığında oğlum binerken alt bağlantı aparatı kırıldı. Markaya güvenerek almıştım ama ürün tam bir facia. Kırılan parçayıda bulamıyorum. Gerçekten çok mağdur olduk. Firma Parçayı temin ederse satın almak isterim.

15 Aralık 2023 00:35

Kimse ilgilenmedi. Mağdurum. Voit Scooter almam artık. Pişman oldum. 15 liralık parça için Scooter çöp oldu. Ürün kötü. Servis yok.

22 Şubat 2024 09:53

Gokidy markasına ait internet sitesinde parça satışı var. Adamları tebrik ediyorum ürününün arkasında duruyorlar. Voit gibi değil. Satın aldım. Voit mini scootera uydu. Sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiyemdir. Alt plastik parçasını değiştirdim.

M.görkem
M.görkem

Merhaba ürün linkini atabilir misiniz

Kamer
Kamer

Merhaba. Voit mini Scooter aynı yerden kırılmıştı. Araştırırken sizin yorumunuzu görüp bende Gokidy den aldım. Dediğiniz gibi uyumlu oldu. Teşekkür ederiz. 🙏🏼

Ferit
Ferit

Merhaba bizim de Voit Big foot Scooter aynı aparat kırıldı. Nereden bulabiliriz? Uyumlu olur mu acaba?

Voit Scooter Yedek Parça

07 Nisan 2024 20:00
Voit Scooter Yedek Parça
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 01:28
Kenan sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2024 11:44
"Firma yetkilileri buraya başvurumun 2 gün sonrasında bana ulaştılar. Ücretsiz kargo kodu ile merkezde bulunan servisten tamire aldılar. Hemen her parça ücretsiz değiştirilmiş şekilde ücretsiz gönderdiler. Çok teşekkür ediyorum. Bu ülkede sorgusuz sualsiz, çamura yatmadan, böyle servis hizmetini uzun zamandır görmemiştim."
Voit Scooter Servis Parça Sorunu
Voit Scooter Servis Parça Sorunu