Merve sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvuru Merkezi bls Ankara Bls İspanya

13 Ağustos 2024 13:52

Ankara İspanya Vize Başvuru Merkezi Bls çalışanlarının ihmalkarlığı yüzünden hem maddi hem manevi olarak kayıp yaşadım. 7 haziranda ki randevuma tam belge göndermeme rağmen beni 1 Temmuz da parmak izine çağırdılar. O da yetmezmiş gibi 5 ağustosta tekrar çağırdılar sistemde görünmüyormuş. Ve biyometrik fotoğraf istediler tekrardan. Bls den O****** bey aradı beni ve ben Ankara'da ikame etmiyorum parmak izi için Ankara ve Antep'e gittim. Bunca zaman vizem sonuçlanacak diye beklerken pasaportuma hiçbir işlem yapmadan geri göndermiş elçilik dün. Ve yine öğreniyorum ki bls deki çalışanlara 27 haziranda mail gitmiş ve onlar bunu dikkate almadan beni parmak izine çağırıp durmuşlar. 1 temmuzda Ankara'da parmak izimi alan U*** bey ve Antep'te parmak izimi alan Y***** hanım kameralarda her şey kanıtlıyken nasıl inkar ediliyor ve iki tane mailleri dururken parmak izi için. Elçilik 27 haziranda pasaportu göndermesine rağmen kendi kafanıza göre mi beni oyaladınız. Hem telefon konuşmaları hem kameralar da mevcut hepsi. Bu ihmalkarlığın bir an önce çözülmesini bekliyorum maddi manevi olarak tatil planım çöpe gitti onlar yüzünden. Biri sorumluluk almak zorunda ben vize sonucumu beklerken yaşadığım trajikomik olay

Merve
Merve
02 Eylül 2024 15:26

Hiçbir gelişme olmadı, ne maillere ne aramalara geri döndüler yeni bir randevu için tarih bekliyorum şaka gibi

Yasin sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2024 19:04
"Pasaportum 06.12.2024 tarihinde tarafıma ulaştırılmıştır. Teşekkürler"
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Biesti Vize Danışmanlık Yanıltması

25 Eylül 2023 11:12
Incı sonuçtan hiç memnun değil

Cs Global Vize Hizmetleri Tarafından Mağduriyet

23 Ağustos 2024 07:22