Visapol Danışmanlık (Visa. Pol) Mağduriyetim

20 Ağustos 2024 23:24

Visapol yurt dışı danışmanlık şirketiyle vize başvuru için anlaştık önden para istediler gönderdim. Ardından vizenin neredeyse son gününe kadar neler yapmam gerektiğini söylemediler. Son gün belgeleri çıkarttım kaç saat yol gittim Ankara'ya. Vize başvurusu için içeriye girdiğimde belgelerin eksik olduğunu söylediler. Ben de visapol'e söyledim bu belgeler lazımmış. Bana dediler ki biz zaten belgeleri en baştan sisteme yükleyememiştim o yüzden başvurun iptal zaten. Paramı geri atacaklarını söylediler aylar geçti hala paramı da göndermediler. Parayı gönderdiğim kişi t*** b***.

Turgay

Aynı zamanda şirketimizin bugüne kadar itinayla yürütmüş olduğu titizlikle yürütmüş olduğu vize başvuru ve danışmanlık sürecimiz boyunca hiç kimseden bir şikayet bile alınmaması bir Başarı göstermektedir kendilerinin hatalarından dolayı başkalarına bu şekilde ithamda bulunması ve bir şirketi zan altında bırakma suçundan da kendilerine dava dosyasıyla karşılık verilecektir zaten

Turgay

Kendisine iki ülke üzerinden vize başvurusu yapıldı ilk ilke üzerinden yaptığımız başvuruda ne yazık ki öğrenci olduğunu söylemedi ve bizlere masraf yaptırdı hiçbir ön ödeme falan alınmadı ve biz kendisine yardımcı olmak için ikinci ülke üzerinden vize başvurusu yaptık ve vize reddi aldığı zamanda ücretinin yarısını zaten kendisine gönderdik burada yalan bir beyanda bulunmaktadır zaten biz de kendisi hakkında yarından itibaren avukatlarımız aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacağız ve tüm kanıtlar da burada tekrardan paylaşacağız dekontları da bizde mevcuttur öğrenci olduğunu da önceden söylemedi ismime yapılan bu haksız ithafından dolayı gerekli mercilere zaten olayı taşıyacağız.

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:43

31 Temmuz 2024 22:01
Vize Alanı Vize İşlemlerinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Tan Vize Danışmanlık Hizmeti Vize Sorunu

Çiğdem