VitaCare Madenci Şurubu (Instagram:Madencisurubu.tr) Yeterli Bilgilendirme Yapmıyor

29 Ocak 2024 14:4797.705

Madenci Şurubu adı altında VitaCare markası ile satılan ürünü doğal ürünü diye reklam yapıp satan bu firma ve muhtemelen diğer firmalar sattıkları ürünün nerede üretildiği içeriğinde hangi kimyasallar olduğunu net olarak açıklamıyorlar.

Google'da arama yaptığınızda hiçbir üretici firma adı ve adresi bulamazsınız. İçeriği e kodlu kimyasallarla dolu. Görmek için aldım fakat içerik hiç bahsedilen gibi değil.

Instagram sayfalarında birkaç olumsuz yorum yaptım içerik neden doğal değil diye açıklama yapmak yerine sürekli silindi ve sonunda engellendim. Para kazanmak uğruna insanların sağlıyla oynuyorlar resmen.

Yorumlar(13)

14 Eylül 2024 20:51

Bende Instagram'da gördüm ve doktor videosu vardı Google dan araştırmaya geldim öyle bir doktor bulamadım ve kendimi burda buldum bir çok site sadece eczane satışı yapılmaktadır diye uyarmış eczaneye bir soralım hepimiz tekrar yorumlasalim doğruyu bu şekilde buluruz

12 Nisan 2024 22:30

Belgeler ibraz ediliyor bu nasıl bir izah?

26 Mart 2024 05:12

Burda herkes şikayetçi niye Trendyol satıyor ben aldım hiç anlattığınız gibi bir şey yok

21 Şubat 2024 17:48

Göndermiş olduğunuz kargoda iki adet madencişurubu kırık çıktı bir adet kozalak şurubu hediye idi sizlere bildirdiğimiz halde şahsıma bugün iki adet kozalak şurubu geldi nasıl bir anlayış içerisinde olduğunuz belli ben tedavi olmak maksadı ile ürünlerinizden talep ettim fakat siz dalga geçer gibi kozalak şurubunu göndermeyi tercih ettiniz sizlere resimlerini de kızım gönderdi müşteri hizmetleriniz hiç alakadar değil telefona cevap vermiyor yasal yollara baş vuracağım

20 Şubat 2024 13:16

Twitter'da "gıda dedektifi"ne de gönderir misiniz bu bilgiyi. Burada zaten bilinçli olanlar araştırıp görüyor sadece, orada daha çok ses getirir. Ben de almak istedim, dediğiniz gibi içeriği merak ettim ama içerik ararken buraya ulaştım.

15 Şubat 2024 19:18

Bende Google'da başka mecralarda aradım hiçbir iz dahi yok

10 Şubat 2024 23:41

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun videosunu paylaşıyorlar ürünü tavsiye ettiği iddiasıyla. Ama hocanın sesi taklit ediliyor ve madenci şurubu derken video küçültülüyor ekranda. Hocanın resmi web sitesinde iletişim hattından sordum. Hocanın böyle bir ürün tavsiyesi olmadığı, videonun yapay zeka yöntemi ile oluşturulmuş olabileceği, itibar edilmemesi gerektiği söylendi. Sertifika diye paylaştıkları görüntülerdeki sertifikalar okunmuyor. Yani her şey şaibeli. Yorumlarda bu konularla ilgili yazdığımda yorumlarım siliniyor. Kesinlikle cevap verilmiyor

10 Şubat 2024 07:40

Bilgilendirmeniz ve hassasiyetinin için teşekkür ederim.

8 Şubat 2024 14:36

Çok Teşekkürler Yusuf bey, madenci şurubunu resmi sitesinden mi aldınız, bende almayı düşünüyordum güvenlik sistemi kodundan mı incelediniz...

VitaCare Madenci Şurubu (Instagram:Madencisurubu.tr) Vitacare Madenci Şurubu

29 Şubat 2024 17:3251.862

Sosyal medyada madenci şurubu olarak satılan vitacare markasi kesinlikle sahte şurup satıyor. 500 TL'ye üç şişe şurup al...

3 Destek1 Yorum

VitaCare Madenci Şurubu (Instagram:Madencisurubu.tr) Vita Care Madenci Şurubu

24 Şubat 2024 16:4144.211

Vita care madenci şurubu diye sattıkları ürün asla organik değil. İşe yaramıyor. Şifa niyetine denemek için aldım. Beş k...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular