Visam gömme rezervuar su dolmuyor

11 Şikayet
(155 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Yunus sonuçtan çok memnun

Gömme Rezervuar Doldurma Sorunu

Yunus
16 Mart 2025 16:22

"Visam yetkilisi Çağlar bey arızalı ürünlerin yenisiyle değiştirdi çok teşekkür ederim ilgi alakası ve samimiyeti marka değerini gösterdi. İyi çalışmalar dilerim"

Eren sonuçtan çok memnun

Visam Gömme Rezervuar Su Doldurma Sorunu

Eren
26 Kasım 2024 16:50

"Visamdan arandım gerekli olan ekipman sağlandı kolay bir şekilde değiştirdim sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Cevdet sonuçtan çok memnun

Cevdet
12 Ekim 2024 15:30

"Şikayetlerimi belirttikten Kısa bir süre beni İzmir Visam bölge bayiden aradılar sorunumun çözümü ile alakalı email vs attılar ayrıca garanti süresi bitmiş olmasına rağmen parça gönderdiler ve çok ilgilendiler çok memnun kaldım. Teşekkürler..."

Gömme Rezervuarın Su Doldurma Kabusu
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
22 Eylül 2024 22:51

"İlgi alakalarından dolayı Çağlar beye çok teşekkür ediyorum problemi hemen çözdüler"

Okan sonuçtan çok memnun
Okan
11 Ağustos 2024 13:01

"Visam yetkilisi Çağlar bey mail yolu ile dönüş yaptı çok teşekkür ederim ilgilinize"

Okan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
16 Temmuz 2024 01:54

"Firmadan hemen geri dönüş sağlandı ve arızalı parçalar ile değişim videosu gönderildi. İlgi, alakası ve ürünlerinin arkasında durdukları için Visam firmasına teşekkür ederim."

Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
14 Mayıs 2024 22:29

"Firma hızlı bir şekilde geri dönüş sağladı. Yedek parça tedarik konusunda ve arızanın nasıl giderileceği konusunda video ile bilgi verdi. Teşekkürler Visam ailesine..."

Salih sonuçtan çok memnun

Visam Marka Gömme Rezervuarların Su Doldurma Sorunu

Salih
10 Kasım 2023 21:07

"Firmanın durumla ilgili dönüşü ve çözüm üretmesi memnuniyet verici. Çağlar beye ilgisi ve yardımları için teşekkür ediyorum.""

Visam Marka Gömme Rezervuarların Su Doldurma Sorunu
Tulay sonuçtan çok memnun

Tulay
05 Haziran 2023 20:33

"Sorunumuzu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim. Ekstra yedek parça gönderdiğiniz içi ayrıca teşekkür ederim."

Marka Profili

Visam 6 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %45
Marka Karnesini Gör