Aynur sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 20:15
Aynur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Trendyol üzerinden Nisan ayında Vip Ahmet Premium mop seti almıştım. Oldukça kaliteli plastiği ve bölmeli kovası çok kullanışlı ve memnun kalmıştım. Fakat kısa bir süre sonra setin ilk önce sap kısmının bağlantı yerlerinde sorun çıktı. Yapıştırma usulü falan onu çözdük. Sonra da palet işe sap bağlantı kısmının vidası çıktı. Onu da çözdük. Son olarak da bir arafta sabit durma özelliği bozuldu vidası falan çıktı sanırım. Onu tamir edemedik. Diğer bölümlerinden memnun olduğum için yedek parça sitesinde yeni bir palet+sap seti aldım. 280 TL+60 TL kargo ile 340 TL toplam ki bu fiyata başka bir marka mopu set olarak alabilirim. Gelen mop da maalesef ilk kullanımda yine aynı yerden sapla paletin bağlantı yerinden kırıldı. Belli ki bu tasarımda bir sorun var. Ve ilk kullanımdan kırılan ürünün tazminini talep ediyorum. Ayrıca firmaya nasıl ulaşacağımı da bulamadım. Mail, telefon, şikayet formu yok maalesef sitede.

12 Ağustos 2024 08:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba 0 537 242 46 38 vip ahmet WhatsApp destek hattımızla iletişime geçebilirsiniz.

Aynur
Aynur
18 Ağustos 2024 15:02

Teşekkürler

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Vip Ahmet Mop Seti: Üretim Hatası Ve Yetersiz Çözüm

Büşra