Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Villavillam.com.tr Villa Befine'de Yaşanan Sorunlar

02 Ağustos 2023 09:03

Villavillam sitesinden 19/25 Temmuz tarihleri arasında 6 gün 7 gece olarak kiraladığım Villa Befine 19 Temmuz günü giriş yaptık. İlk akşamdan itibaren villanın oda ışıklarının yanmadığı klimaların elektrik voltaj düşüklüğü nedeniyle yetersiz çalışması nedeniyle ev sahibi s--- Hanım a bilgi verilerek düzeltilmesi konusunda gerekli durum görüşülmesine rağmen s- Hanım tarafından bölgesel voltaj düşüklüğünden kaynaklanabileceği Elektrikçi ile görüşülerek kontrolün yaptırılacağı tarafımıza iletilmiştir. Sonraki gün elektrikçinin evin dış elektrik kutusundan kontrolün yapıldığı durumun normal olduğu yapılacak bir şeyin olmadığı tarafımıza iletilmiştir. Bölgesel akımın düşüklüğü sebep gösterildiğinden kaldığımız 4 gün sürecinde düzeleceği düşünülerek geçirdiğimiz 4 günlük süreçte odaların lambaları yanmayıp klimalar net soğutma sağlanamamıştır. ( Klima bir çalışıp bir durarak çalışırken lambaların yanmamasının sebebi çözülememiştir.) 5. Günün akşamında villavillam ile görüşülmüş ev sahibi ile görüşerek dönüş yapılacağı ifade edilmiştir.

6. Gün Villavillam çalışanlarından d---bey ev sahibinin ifadesiyle tarafımıza dönerek beğenmiyorsak çıkabileceğimizi, ilk günden beri beklememizin zaten anlamsız olduğu kendi evinde bu durumun mevcut olduğu ve "her eve jeneratör mu takacağız" gibi kaba bir dille bize çözüm bulmak yerine beğenmiyorsak çıkmamızı söyleyerek telefonu kapatmıştır.

Daha sonrası ev sahibimiz tarafımıza dönerek şikayetçiysek çıkmamız gerektiğini söyleyerek gecelik ücretimizi elden vererek bizi çıkarmıştır. (çeşitli numaralar ve WhatsApp yazılarıyla kendini sıyırmaya çalışıp üstüne bizi kabalıkla suçlayarak) Bu şartlarda tatil yapmak zorunda kaldığım Villa Befine ev sahibi s--hanım ve bu şartları kontrol etmek ve sorunları çözmek yerine kabalık ve çıkarmayı tercih eden Villavillam çalışanı d-- Bey den şikayetim var.

21 Haziran 2024 14:58

Villa Vakti Tatilinde Elektrik Kesintisi Ve Hizmet Eksikliği

27 Temmuz 2024 23:33

11 Ağustos 2024 09:14
Hello Villam Hatalı İlan, İnternette Yazıldığı Gibi Değil
Akın sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 23:43
Tatil Villası Kiraladığımız Tatil Villasında Elektrik Su Yok.
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 21:24