Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Klima Kabusu: Çözülmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Hizmet

03 Aralık 2024 22:00

2024 Temmuz ayında aldığım evin içinde bulunan Viessmann marka klimaya (garantisi devam etmekte) soğutmuyor arızasıyla servis çağırdım. Servis kontrol ve gaz basmadan sonra arıza giderildi diye gitti. Ertesi gün tekrar soğutmuyor diye yine çağırdım.

Bu saatten sonra yaklaşık 10 sefer servis geldi. Defalarca gaz basıp kaçak kontrolü yaptı. En sonunda tesisatta kaçak var deyip ücreti karşılığında tesisatı değiştirdi. Evimi kırdı döktü. Yine olmadı.

Bu işlemler üç ay sürdü. Sonra benim talebimle farklı yetkili servis geldi. Yaklaşık beş seferde o servis aynı işlemleri yaptı, tesisat değiştirdi. Yine olmadı. Cihazı götürdü test etti yine olmadı. 4 aydır klimam işlevini yapmıyor. Yasal olarak 20 gün içinde arızanın giderilmesi gerekiyor ve üç sefer arıza giderilemezse cihaz değişmesi gerekiyor.

Müşteri hizmetlerini binlerce kez aradım, bir kere bile dönüş olmadı. CİMER'e bile yazdım.

04 Aralık 2024 09:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

06 Aralık 2024 12:08

Şikayetin üzerinden 4 gün geçti. Ne arayan var ne soran. Böyle müşteri memnuniyetsiz odaklı bir marka görmedim. Aylardır arıyorum, mesaj atıyorum, CİMER e bile yazdım bir Allah'ın kulu aramadı. Helal olsun...

14 Aralık 2024 11:17

Şikayetin üzerinden 10 gün geçti. Servis geldi kaçağı tespit etti. Ama hala çözüm yok. Değişim talep ettik 5 gündür cevap bekliyoruz. Bu soğuk havalarda klimasız elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz. Viessmann mı bir daha asla.

14 Aralık 2024 11:22

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092 www.viessmann.com.tr

18 Aralık 2024 22:27

Yalanınızı sizin... Ne arayan var ne soran.

Cihad sonuçtan hiç memnun değil

Cihad

23 Haziran 2024 01:11
Demet sonuçtan çok memnun

Demet
04 Haziran 2024 22:00
"Öncelikle Viessmann yetkilisi Mehmet beye ve tarafamiza yönlendirilen Çetinkaya iklimlendirme yetkili servis Hasan Çetinkaya ya çok teşekkür ederim arızayı gidermekle kalmayıp tüm işlemleri kademe kademe anlattılar tüm mağduriyetimizi göz önünde bulundurarak ücret talebinde de bulunmadılar."