Hasan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Reddi Ve İtirazı Sonucu

VFS Global Vize Reddi Ve İtirazı Sonucu
11 Aralık 2023 17:28

Merhaba ben Fransa için vize başvurusu yaptım sonuç red geldi. Tekrar itiraz yaptık ama hala bir sonuç gelmedi yaklaşık 3 ay oldu itiraz süresi. Ben itirazım hakkında bilgi almak istiyorum. Nereden nasıl bilgi alabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? Bana bir de böyle bir mail geldi ama sonrası yok

profile profile profile
18 Aralık 2023 11:05 (Şikayetten 6 gün sonra)

Yorumlar (16)

Adem

Merhaba itirazınız kaç gün sonra sonuçlandı

5-6 ay olmuş galiba sizin, hiç cevap gelmedi mi? Ona göre yazarsanız diğer red alanlar boşuna heveslenmeyiz, itiraz ettik diye

Yok gelmedi

Mahmut

Merhaba arkadaşlar iletişime geçebilir miyiz bende aynı durumdayım

Berna

Arkadaşlar apartmanınızın posta kutusuna bakın. Meğer 1 ay önce gelmiş haberimiz yok tesadüfen gördük bizde. Sonuç itirazımıza red verilmiş üşenmeden tekrar red vermişler taaa oralardan hey allahım

Güney

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Vize reddi itirazı yazarken nereye başvuru yaptınız. Benim aracı acentem Ankara'daki konsolosluğa mail filan atmama gerekiyor diyor ama bana gelen Ret kağıdından Nantes şehrindeki bir adres yazıyor. İnternette bir örnek bulamadığım için yazdım. En doğrusu itirazı yapan kişiler bilir diye düşünüyorum.

Hasan

Bizde beklemeyi bıraktık. Artık iyice zorlaştırdılar.

Onur

Merhaba ben de red almıştım itiraz dilekçesini Nantes'e gönderin yazıyordu oraya gönderdim. Ankara'ya mı göndermeliydim bana mail bile gelmedi. 2 ay oldu benim de. Siz nereye gönderdiniz itiraz dilekçesini?

Naz

Merhaba sadece itiraz dilekçesini mi yolladınız yoksa başka evraklarda eklediniz mi bende aynı süreçteyim yardımcı olur musunuz size sonuç geldi mi

Hasan

Bizde Nantes gönderdik ama bir sonuç yok hala.

Hüseyin

Merhaba, gönderdiğiniz mailde kuryeye teslim edildi yazıyor. Red olunca da pasaportlar kuryeye teslim edilebiliyor mu?

Hasan

Yok biz pasaportumuzu İstanbul'dan aldık. Bu mesaj bana itiraz yaptıktan sonra geldi ama bir sonuç yok hala.

Berna

Sonuç yok değil mi hala?

Yok hala bir cevap

Esra

Merhaba bir dönüş alabildiniz mi acaba merak ettim bende aynı durumdayım?

Yok hala bir cevap

VFS Global Fransa Vize Reddi

23 Temmuz 2024 21:09
Alper sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 10:15

Beklenmedik Vize Reddi: Deneyimli Seyahatçinin Şaşkınlığı