Ecem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Randevu Sistemi: Bekleme Listesine Dahi Giremiyorum!

VFS Global Randevu Sistemi: Bekleme Listesine Dahi Giremiyorum!
20 Aralık 2024 21:39

VFS Global Hollanda vizesi için İstanbul bekleme listesine giremiyorum. Sürekli deniyorum ve üzgünüz şu an için uygun randevu bulunamamaktadır hatası alıyorum. Daha bekleme listesine giremiyoruz bile randevuyu geçtim. En azından önceden olsa randevu almaya çalışırdık. Bu nasıl saçma sistem. Seyahatime az zaman kaldı ve daha randevu almayı bırakın listeye giremiyorum. Sorunuma acil bir şekilde çözüm talep ediyorum

23 Aralık 2024 10:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (13)

Aydanur

Merhaba, bende 2 haftadır gece gündüz bakıyorum. 1 kere denk geldim onda da bilgileri girene kadar hata verdi daha sonrasında. Bir daha da denk gelmedim kaç ay uğraşmak gerekiyor cook can sıkıcı

Berkay

Bugün ben ve esim bekleme listesine girebildik, sürekli bakmanız gerekli

Ecem

Evet, Berkay Bey'in dediği gibi sürekli denemek gerekiyor. Ben de o şekilde listeye girebildim ama 3-5 gün 5-10 dakika aralıklarla full baktım. 10 gün sonra randevu maili geldi. VFS Global kesinlikle yardımcı olmuyor. Bayağı bir mailleştik kendileriyle maalesef. Sitede çok hatalı ve sorunlar var. Büyük sabır gerekiyor listeye girebilmek. Ben de 24 Aralık'ta listeye girmiştim. Mart'ın başı açıktı randevularda.

Furkan

Peki çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim.

Berkay

3 4 5 6 Mart tarihlerini açmışlardı sadece. Yani bugün bekleme listesine girseniz 10 gün sonra randevu alsaniz, randevu tarihi 15 marttan erken olmaz bence.

Furkan

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir de rica etsem, randevu takviminde en erken kaç gün sonra müsaitlik vardı ya da hangi ay içinde paylaşabilir misiniz? Mesela Ocak ayı içinde randevu var mıydı?

Berkay

Merhaba, bekleme listesine girdikten 10 gün sonra randevu aldık. Beyoğlu'ndan almıştık.

Furkan

Berkay Bey merhaba, Bende aynı süreçle uğraşıyorum. Rica etsem bekleme listesine kayıt yaptırdıktan tam olarak kaç gün sonra randevu almanız için e-mail geldi paylaşabilir misiniz? Bir de hangi merkezin bekleme listesine kayıt yaptırmıştınız. Tecrübelerinizi paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Berkay

24 Aralık tarihinde sürekli oturum açarak kontrol ettik tüm başvuru merkezlerine ve bekleme listesi açıldı denk geldi. Sürekli bakmanız gerekli

Büşra

Merhaba, ben vize randevusu almak istediğimde sürekli hata ekranı geliyor. Bu durumu nasıl çözdünüz acaba?

Belma

Pes etmeyin, tekrar tekrar denediğiniz sonunda bekleme listesi seçeneği geliyor, sistem çok arızaya düşebiliyor ama yapacak bir şey yok denemekten başka. Bekleme listesine girdikten sonra süreç biraz daha garantili bir şekilde ilerliyor, ben 10. Günde slotlar uygun mesajını aldım randevumu da oluşturdum Kolay gelsin.

Furkan

Belma Hanım merhabalar, Öncelikle paylaşmış olduğunuz detaylı paylaşımlarınızdan ötürü teşekkür ederim. Rica etsem hangi VFS merkezinin bekleme listesine kayıt yaptırdığınızı paylaşabilir misiniz? Uygunluğuna göre bir bekleme listesine dahil olmak istiyorum. Ayrıca randevu almanız için e-mail geldiğinde en yakın kaç gün sonra randevu vardı ya da hangi ayda? Sizin de bildiğiniz gibi zaten hiçbir şekilde hiçbir yerden bir bilgi alınamıyor. Yardımcı olmak amacıyla paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Ecem

Ay gerçekten asla çıkmıyor. Şansa 1 kere denk geldi. Onda da bilgileri girdim ve hata verdi yine olmadı. Gerçekten nasıl çıkıyor asla anlamadım. Günde an az 50 kere deniyorumdur.

VFS Global Randevu Sorunu: Bekleme Listesi Hatası

19 Şubat 00:19
VFS Global Randevu Sorunu: Bekleme Listesi Hatası
Alev sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 19:45
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
15 Şubat 15:21